Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Branding

Peace and Presence Wellbeing

Branding Peace and Presence Wellbeing je tvrtka za holističku terapiju sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu koja pruža usluge kao što su refleksologija, holistička masaža i reiki za pomlađivanje tijela, uma i duha. Vizualni jezik brenda P&PW temelji se na toj želji da se prizove mirno, umirujuće i opuštajuće stanje inspirirano nostalgičnim sjećanjima na prirodu iz djetinjstva, posebno iz flore i faune koja se nalazi na obalama rijeka i šumskim krajolicima. Paleta boja inspirirana je značajkama Georgian Water kako u izvornom tako iu oksidiranom stanju, ponovno potičući nostalgiju za prošlim vremenima.

Knjiga

The Big Book of Bullshit

Knjiga Publikacija Big Book of Bullshit grafičko je istraživanje istine, povjerenja i laži i podijeljena je u 3 vizualno suprotstavljena poglavlja. Istina: ilustrirani esej o psihologiji prijevare. Povjerenje: vizualno istraživanje pojma povjerenje i Laži: ilustrirana galerija sranja, sve proizašlo iz anonimnih priznanja obmane. Vizualni izgled knjige inspiriran je "Van de Graafovim kanonom" Jana Tschicholda, koji se koristi u dizajnu knjige za podjelu stranice u ugodnim omjerima.

Igračka

Werkelkueche

Igračka Werkelkueche je rodno otvorena radna stanica koja omogućuje djeci da urone u svijet slobodne igre. Kombinira formalne i estetske značajke dječjih kuhinja i radnih stolova. Stoga Werkelkueche nude različite mogućnosti igranja. Zakrivljena radna ploča od šperploče može se koristiti kao sudoper, radionica ili skijaška staza. Bočni odjeljci mogu pružiti prostor za pohranu i skrivanje ili peći hrskave rolice. Uz pomoć šarenih i izmjenjivih alata djeca mogu realizirati svoje ideje i na igriv način oponašati svijet odraslih.

Rasvjetni Predmeti

Collection Crypto

Rasvjetni Predmeti Crypto je modularna kolekcija rasvjete jer se može širiti okomito i vodoravno, ovisno o tome kako su raspoređeni pojedinačni stakleni elementi koji čine svaku strukturu. Ideja koja je inspirirala dizajn potječe iz prirode, posebno podsjećajući na ledene stalaktite. Posebnost Crypto predmeta je u njihovom živopisnom puhanom staklu koje omogućuje da se svjetlost širi u mnogim smjerovima na vrlo mekan način. Proizvodnja se odvija potpuno ručno izrađenim procesom i krajnji korisnik je taj koji odlučuje kako će konačna instalacija biti sastavljena, svaki put na drugačiji način.

Umjetnička Fotografija

Talking Peppers

Umjetnička Fotografija Fotografije Nus Nous kao da predstavljaju ljudska tijela ili njihove dijelove, u stvarnosti ih promatrač želi vidjeti. Kada promatramo bilo što, pa čak i situaciju, promatramo to emocionalno i iz tog razloga se često damo prevariti. Na slikama Nus Nousa vidljivo je kako se element ambivalencije pretvara u suptilnu razradu uma koja nas udaljava od stvarnosti kako bi nas uvela u imaginarni labirint sastavljen od sugestija.

Staklena Flaširana Mineralna Voda

Cedea

Staklena Flaširana Mineralna Voda Dizajn vode Cedea inspiriran je Ladinskim dolomitima i legendama o prirodnom svjetlosnom fenomenu Enrosadira. Uzrokovani svojim jedinstvenim mineralom, Dolomiti svijetle u crvenkastoj, gorućoj nijansi pri izlasku i zalasku sunca, dajući krajoliku čaroban ambijent. “Slikom na legendarni čarobni vrt ruža”, ambalaža Cedea ima za cilj uhvatiti upravo ovaj trenutak. Rezultat je staklena boca koja odsjaje i blješti do iznenađujućeg efekta. Boje boce trebale su podsjećati na poseban sjaj Dolomita okupanih u crvenoj ruži minerala i plavetnilu neba.