Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba

LuYu

Izložba Umjetnost utječe na život i život donosi duboku refleksiju i interpretaciju umjetnosti. Udaljenost između umjetnosti i života može biti svakodnevno na putu. Ako pažljivo jedete svaki obrok, svoj život možete pretvoriti u umjetnost. Dizajnerska kreacija je također umjetnost koja se proizvodi vlastitim mislima. Tehnike su oruđe, a izrazi rezultati. Samo s mislima bit će zaista dobrih djela.

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade

Light Music

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade Za Light Music, dizajn rezidencijalnog predvorja i dnevnog boravka, Armand Graham i Aaron Yassin iz New Yorka sa sjedištem A + A Studio željeli su spojiti prostor s dinamičnim susjedstvom Adams Morgana u Washingtonu, gdje su noćni život i glazbena scena, od jazza to Go-go na punk rock i elektronika uvijek su bili središnji. Ovo je njihova kreativna inspiracija; rezultat je jedinstven prostor koji kombinira vrhunske digitalne metode izrade s tradicionalnim zanatskim tehnikama kako bi stvorio immersive svijet s vlastitim pulsom i ritmom koji odaje počast živoj originalnoj glazbi DC-a.

Stol

Codependent

Stol Suvislo se usredotočuje na psihologiju i dizajn, posebno usredotočujući se na fizičku manifestaciju psihološkog stanja, ovisnost o ovisnosti. Ove dvije isprepletene tablice moraju se međusobno oslanjati da bi funkcionirale. Dva su oblika nesposobna da stoje sama, ali zajedno stvaraju jedan funkcionalni oblik. Konačna tablica snažan je primjer čija je cjelina veća od zbroja njezinih dijelova.

Komercijalni Interijer

Nest

Komercijalni Interijer Riječ dijele dva jedinstvena stručnjaka - zagovornici i arhitekti koji pozivaju na različite hijerarhijske redoslijede. Odabirom i iscrtavanjem elemenata nastojalo se cjelokupni izgled održati prizemljenim, zemljanim i oživjeti lokalnu umjetnost i građevinski materijal. Smjesa i primjena ekološki prihvatljivih materijala, veličina otvora, pokrenuta je podsjećanjem na lokalnu klimu kako bi se stvorilo ugodno okruženje koje će ponovno stvoriti izgubljene postupke, zajedno oblikujući održivu praksu.

Pribor Za Jelo

Ingrede Set

Pribor Za Jelo Set jela za jelo Ingrede dizajniran je tako da izrazi potrebu za savršenstvom u svakodnevnom životu. Skupa utora, žlica i noža zajedno pomoću magneta. Pribor za jelo stoji okomito i stvara sklad za stolom. Matematičkim oblicima dopušteno je konstruirati jedan fluidni oblik koji se sastoji od tri različita dijela. Ovakav pristup stvara nove mogućnosti koje se mogu primijeniti na mnogo različitih proizvoda kao što su stolni pribor i drugi pribor za jelo.

Glazbena Preporuka Usluga

Musiac

Glazbena Preporuka Usluga Musiac je pokretač glazbenih preporuka, koristeći proaktivno sudjelovanje kako bi pronašao precizne mogućnosti za svoje korisnike. Cilj mu je predložiti alternativna sučelja kako bi se osporio autokracija algoritma. Filtriranje informacija postalo je neizbježan pristup pretraživanju. Međutim, to stvara efekte odjeka i ograničava korisnike u njihovoj zoni udobnosti strogo slijedeći njihove želje. Korisnici postaju pasivni i prestaju propitivati opcije koje stroj pruža. Trošenje vremena na pregled opcija može povećati velike troškove troškova, ali upravo to nastoji stvoriti smisleno iskustvo.