Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sveučilišni Kafić

Ground Cafe

Sveučilišni Kafić Novi kafić 'Ground' služi ne samo stvaranju socijalne kohezije među profesorima i studentima inženjerske škole, već i potiče interakciju između i između članova drugih odjela na Sveučilištu. U svom smo dizajnu angažirali neobojeni uliveni beton volumena nekadašnje seminarske sobe polaganjem palete orahovih dasaka, perforiranog aluminija i rascjepanog plavog kamena po zidovima, podu i stropu prostora.

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke Kako imati dugu? Kako zagrliti ljetni vjetar? Uvijek me dodiruju neke suptilne stvari i osjećam se vrlo zadovoljno i sretno. Kako pohraniti i kako posjedovati? Dosta je dobro kao gozba. Želio bih oblikovati različite vrste materijala na jednostavan i duhovit način. Pustite djecu da se igraju s njima da prepoznaju fizički svijet, potaknite njihovu maštu i pomognete im da razumiju svoje okruženje.

Luksuzne Cipele

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksuzne Cipele Linija "dragulja u obliku sandala / oblika", nazvana Conspiracy, Gianluca Tamburini osnovana je 2010. Cipele zavjere kombiniraju tehnologiju i estetiku. Pete i potplati izrađeni su od materijala poput lakog aluminija i titana koji se lijevaju u skulpturalnim oblicima. Silueta cipela zatim je naglašena polu / dragim kamenjem i drugim raskošnim ukrasima. Visoka tehnologija i najsuvremeniji materijali tvore modernu skulpturu, koja ima oblik sandale, ali gdje su još uvijek vidljivi dodir i iskustvo kvalificiranih talijanskih majstora.

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Dimdim

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje Lisse Van Cauwenberge stvorio je ovo svojevrsno višenamjensko rješenje koje služi kao stolica za ljuljanje, a ujedno je i kao kolijevka kada se dvije Dimdimove stolice spoje zajedno. Svaka stolica za ljuljanje sastavljena je od drva sa čeličnim nosačima i završena je furnirom od oraha. Dvije stolice mogu se montirati jedna uz drugu pomoću dvije skrivene stezaljke ispod sjedala i tako se formira dječja kolijevka.

Broš

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broš Lik i vanjski oblik predmeta omogućuju promjenu novog dizajna ukrasa. U živahnoj se prirodi jedno razdoblje mijenja u drugo. Proljeće slijedi zima, a jutro dolazi poslije noći. Boje se također mijenjaju, kao i atmosfera. Ovaj princip zamjene, izmjenjivanje slika prenose se u ukrase «Azijske metamorfoze», zbirke u kojoj se dva različita stanja, dvije nesputane slike odražavaju u jednom predmetu. Pokretni elementi konstrukcije omogućuju promjenu karaktera i izgleda ukrasa.

Kolekcija Make-Upa

Kjaer Weis

Kolekcija Make-Upa Dizajn kozmetičke linije Kjaer Weis destilira osnove ženske šminke na njena tri bitna područja primjene: usne, obrazi i oči. Dizajnirali smo kompaktne oblike koji bi zrcalili značajke koje će ih koristiti za poboljšanje: vitke i duge za usne, velike i četvrtaste za obraze, male i okrugle za oči. Zanimljivo, zglobovi se okreću inovativnim bočnim pokretom, navijajući poput krila leptira. Ovi kompaktni materijali svježe se pune do kraja, a ne recikliraju.