Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Analogni Sat

Kaari

Analogni Sat Ovaj se dizajn temelji na standardnom 24-satnom analognom mehanizmu (polučasovna ruka u satu). Ovaj dizajn je opremljen s dva reza u obliku luka. Kroz njih se mogu vidjeti ruke sata i minuta skretanja. Ruka sata (disk) podijeljena je u dva segmenta različitih boja koji, rotirajući, označavaju AM ili PM vrijeme, ovisno o boji koja počinje biti vidljiva. Minutna ruka vidljiva je kroz luk većeg radijusa i određuje koji minutni utor odgovara biranju od 0-30 minuta (nalazi se na unutarnjem polumjeru luka) i utor 30-60 minuta (nalazi se na vanjskom polumjeru).

Moderna Haljina Na Haljini

Le Maestro

Moderna Haljina Na Haljini Le Maestro revolucionira haljinu cipela ugrađujući "matricu za petu" titanijsku matricu s direktnim metalnim sinterom (DMLS). 'Matrix peta' smanjuje vizualnu masu dijela pete i pokazuje strukturnu cjelovitost cipela haljine. Kako bi upotpunila elegantan vamp, za gornji dio izrazitog asimetričnog dizajna koristi se visokozrnata koža. Integriranje dijela pete u gornji dio sastavljeno je u glatkoj i profinjenoj silueti.

Istraživačko Markiranje

Pain and Suffering

Istraživačko Markiranje Ovaj dizajn istražuje patnju u različitim slojevima: filozofskim, društvenim, medicinskim i znanstvenim. Iz mog osobnog stajališta da patnja i bol dolaze u mnogim licima i oblicima, filozofskim i znanstvenim, izabrao sam humanizaciju patnje i boli kao svoju osnovu. Proučavao sam analogije između simbiotske prirode i simbiotske u ljudskim odnosima i iz ovog istraživanja stvorio sam likove koji vizualno predstavljaju simbiotske odnose između patnje i patnje te između boli i onoga koji boluje. Ovaj je dizajn eksperiment, a gledatelj je tema.

Digitalna Umjetnost

Surface

Digitalna Umjetnost Eterična narav djela stvara nešto opipljivo. Ideja dolazi iz upotrebe vode kao elementa koji prenosi koncept na površini i površini. Dizajner je fasciniran time što želi stvoriti svoj identitet i ulogu koju oni oko nas imaju u tom procesu. Za njega se „površimo“ kada pokažemo nešto od sebe.

Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim šalicama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše s izlivom izljeva i raste iz tijela posebno se dobro ulijeva. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine stisnu u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji s srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom s sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Unutrašnji filtar od nehrđajućeg čelika. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šalica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Sat

Zeitgeist

Sat Sat odražava zeitgeist, koji je povezan s pametnim, tehnološkim i izdržljivim materijalima. Visokotehnološko lice proizvoda predstavljeno je polusatnim ugljenikom tijela i vremenskim prikazom (svjetlosne rupe). Ugljik zamjenjuje metalni dio, kao relikt prošlosti i naglašava funkcijski dio sata. Odsustvo središnjeg dijela pokazuje da inovativna LED indikacija zamjenjuje klasični satni mehanizam. Meko pozadinsko osvjetljenje može se podesiti u skladu s omiljenom bojom njihovog vlasnika, a svjetlosni senzor će pratiti jačinu osvjetljenja.