Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

Calendar 2014 “Farm”

Kalendar Komplet za proizvodnju Farm Paper papira lako je sastaviti. Nije potrebno ljepilo ili škare. Sklopite postavljanjem dijelova zajedno s istom oznakom. Svaka će životinja biti dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Višesojni Sustav Zidnih Zavjesa

GLASSWAVE

Višesojni Sustav Zidnih Zavjesa GLASSWAVE sustav multiaksijalnih zidnih zavjesa otvara vrata većoj fleksibilnosti u dizajniranju staklenih zidova za masovnu proizvodnju. Ovaj novi koncept u zidovima zavjesa temelji se na principu vertikalnih školjaka s cilindričnim, a ne pravokutnim profilima. Ovaj definitivno inovativan pristup znači da se mogu stvoriti strukture s višesmjernim vezama, povećavajući desetostruko moguće geometrijske kombinacije u montaži staklenih zidova. GLASSWAVE je niskootporni sustav namijenjen tržištu prepoznatljivih zgrada od tri kata ili manje (veličanstvene dvorane, saloni, atriji itd.)

Maloprodajni Dizajn Interijera

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajni Dizajn Interijera Klijent traži kreativan dizajn koji dobro predstavlja marku. Naziv 'Hiveometric' formiran je od dvije riječi 'košnica' i 'geometrijska', što jednostavno govori o glavnom konceptu i vizualizira dizajn. Dizajn je inspiriran proizvodom heroja marke, električnom kuhalom u obliku saća. Zamišljen kao skupina saća, zidova i stropa u urednim završnim slojevima neprimjetno spajaju i prepliću složene geometrijske oblike. Linije su osjetljive i čiste, što rezultira elegantnim suvremenim izgledom koji simbolizira beskonačnu maštu i kreativnost.

Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept temelji se na kombinaciji materijalnih i nematerijalnih komponenti koje zajedno stvaraju medijsku platformu. Središnju točku ove platforme karakterizira predimenzionirana zdjela kao simbol za apstraktnu alkemijsku čašicu iznad koje se projicira holografski dijagram plutajućeg lanca DNK. Ovaj hologram DNK, koji zapravo predstavlja slogan „Obećanje za život“, okreće se polako i sugerira lakoću života ljudskog organizma bez simptoma. Rotirajući DNK hologram ne predstavlja samo tok života već i odnos svjetla i samog života.

Kalendar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendar Botanički život je kalendar koji u jednom listu ističe prekrasan biljni život. Otvorite plahtu i postavite na podnožje da uživate u raznim biljnim skočnim prozorima. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Razglednica

Pop-up Message Card “Leaves”

Razglednica Lišće je razglednica s motivima skočnih listova. Osvijetlite svoje poruke izražajnim dodirom sezonskog zelenila. Dolazi u setu od četiri različite kartice s četiri omotnice. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.