Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luster

Lory Duck

Luster Lory Duck dizajniran je kao sustav ovjesa sastavljen od modula izrađenih od mjedenog i epoksidnog stakla, a svaki od njih podsjeća na patku koja lako naginje kroz hladnu vodu. Moduli također nude konfigurabilnost; s dodirom, svaka se može prilagoditi bilo kojem smjeru i objesiti na bilo kojoj visini. Osnovni oblik svjetiljke nastao je relativno brzo. Međutim, bila su potrebna mjeseci istraživanja i razvoja sa bezbroj prototipa da bi stvorili savršenu ravnotežu i najbolji izgled iz svih mogućih uglova.

Kolekcija Ženske Odjeće

Hybrid Beauty

Kolekcija Ženske Odjeće Dizajn Hybrid Beauty kolekcije je korištenje simpatičnosti kao mehanizma preživljavanja. Osnovane simpatične značajke su vrpce, ruge i cvijeće, a preradjene su ih tradicionalnim tehnikama mlinarstva i modure. Ovo ponovno stvara stare modele mode u modernom hibridu, koji je romantičan, mračan, ali i vječan. Cijeli proces dizajna Hybrid Beauty promiče održivost u stvaranju bezvremenskih dizajna.

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad

Light Portal

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad Light Portal je glavni plan Yibin Highspeed Rail City-a. Reforma životnog stila preporučuje se svim dobima tijekom cijele godine. Pored željezničke stanice za brze željeznice Yibin, koja je funkcionirala od lipnja 2019. godine, Yibin Greenland Center sastoji se od 160 metara visokih tornjeva Twin Towers s mješovitom uporabom koji integriraju arhitekturu i prirodu s krajoličnim bulevarom dugačkim 1 km. Yibin ima povijest dugu više od 4000 godina, skupljajući mudrost i kulturu baš kao što je sediment u rijeci obilježio razvoj Yibina. Kule-blizanci služe kao lagani portal za vođenje posjetitelja, kao i orijentir za okupljanje stanovnika.

Stomatološka Ordinacija

Clinique ii

Stomatološka Ordinacija Clinique ii je privatna ortodontska klinika za voditelja mišljenja i svjetiljke koja primjenjuje i istražuje najnaprednije tehnike i materijale u svojoj disciplini. Arhitekti su zamislili koncept implantata koji se temelji na ortodontskom tipičnom korištenju medicinskih uređaja visoke preciznosti kao načela dizajna u cijelom prostoru. Unutarnje zidne površine i namještaj neprimjetno se spajaju u bijelu školjku s mrljom žutog korijena u koju su ugrađene vrhunske medicinske tehnologije.

Megalopolis X Shenzhen Super Sjedište

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Sjedište Megalopolis X bit će novo središte u srcu većeg područja zaljeva, blizu granice između Hong Konga i Shenzhena. Glavni plan integrira arhitekturu s pješačkim mrežama, parkovima i javnim prostorima. Iznad i ispod zemaljske prometne mreže planiraju se povećanjem povezanosti u gradu. Podzemna održiva infrastrukturna mreža pružit će sustave za daljinsko hlađenje i automatsko postupanje s otpadom na bešavan način. Cilj je uspostaviti kreativan okvir master plana kako će gradovi biti dizajnirani u budućnosti.

Vješalica Leptira

Butterfly

Vješalica Leptira Vješalica leptira dobila je ime po svojoj sličnosti obliku letećeg leptira. To je minimalistički namještaj koji se može složiti na prikladan način zbog dizajna odvojenih komponenti. Korisnici mogu brzo sastaviti vješalice golim rukama. Kada je potrebno premjestiti, prikladan je transport nakon rastavljanja. Instalacija traje samo u dva koraka: 1. složite oba okvira zajedno u oblik X; i okvire u obliku dijamanta sa svake strane preklapajte. 2. provucite drveni komad kroz preklopljene okvire u obliku dijamanta s obje strane kako bi držali okvire