Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotoinstalacija

Decor

Fotoinstalacija U zgradi modela želim razmisliti o stvarnosti, koju smatramo našom i promatramo je kao scenografiju zamišljenog scenarija. Scenarij po prirodi povremeni i pokvarljivi. Što se krije iza toga ili što će se dogoditi kad oblikovanje dekora možda nije nadolazeća apokalipsa, već stvaranje novog procesa. Još jedna slika onoga što bi se moglo dogoditi kada emisija završi.

Naziv projekta : Decor, Ime dizajnera : Johanna Mårtensson, Ime klijenta : Johanna Mårtensson.

Decor Fotoinstalacija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.