Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

Zen Mood

Kuća Zen Mood konceptualni je projekt fokusiran na tri ključna pokretača: minimalizam, prilagodljivost i estetika. Pojedinačni segmenti su u prilogu stvarajući različite oblike i namjene: kuće, uredi ili saloni mogu se generirati koristeći dva formata. Svaki modul dizajniran je s 3,20 x 6,00m raspoređenim u 19m² unutar 01 ili 02 kata. Prijevoz se obavlja uglavnom kamionima, također se može isporučiti i instalirati u samo jednom danu. Jedinstven je, suvremeni dizajn koji stvara jednostavne, živahne i kreativne prostore omogućene čistom i industrijaliziranom konstruktivnom metodom.

Putni Sustav

Airport Bremen

Putni Sustav Moderan dizajn visokog kontrasta i jasne informacije Hirarchie razlikuju novi sustav. Sustav orijentacije funkcionira brzo i pozitivno će doprinijeti kvaliteti usluge koju aerodrom pruža. Najvažnije sredstvo uz upotrebu novog fonta, prepoznatljivi strelični element je uvođenje različitih boja visokog kontrasta. Posebno se radilo o funkcionalnim i psihološkim aspektima, poput dobre vidljivosti, čitljivosti i snimanja podataka bez prepreka. Koriste se nove aluminijske kućišta sa suvremenim, optimiziranim LED osvjetljenjem. Dodani su tornjevi za signalizaciju.

Umivaonik Za Umivaonike

Eva

Umivaonik Za Umivaonike Inspiracija dizajnera nastala je iz minimalnog dizajna i za korištenje kao tiho, ali osvježavajuće svojstvo u prostoru kupaonice. Nastala je iz istraživanja arhitektonskih oblika i jednostavnog geometrijskog volumena. Umivaonik može biti potencijalno element koji definira različite prostore oko sebe i istodobno središnja točka u prostoru. Vrlo je jednostavan za korištenje, čist i izdržljiv. Postoji nekoliko varijacija uključujući samostalnu, sjedeću klupu i zidnu ugradnju, kao i jednostruki ili dvostruki umivaonik. Varijacije u boji (RAL boje) pomoći će integriranju dizajna u prostor.

Koncept Ambalaže

Faberlic Supplements

Koncept Ambalaže U modernom svijetu ljudi su stalno izloženi agresivnim učincima vanjskih negativnih čimbenika. Loša ekologija, užurban ritam života u megapolisima ili stresovima dovode do povećanih opterećenja na tijelu. Za normalizaciju i poboljšanje funkcionalnog stanja tijela koriste se suplementi. Glavna metafora ovog projekta postala je dijagram poboljšanja dobrobiti osobe uz upotrebu dodataka. Također, glavni grafički element ponavlja oblik slova F - prvo slovo u nazivu marke.

Kuća

Dezanove

Kuća Inspiracija arhitekta proizašla je iz obnovljenog eukaliptusova drveta „bateas“. To su platforme za proizvodnju školjki u ušću i koje predstavljaju vrlo važnu lokalnu industriju u Ria da Arousa, u Španjolskoj. Na tim se platformama koristi drvo eukaliptusa, a na ovom području postoje ekstenzije ovog stabla. Starost drva nije skrivena, a različita vanjska i unutarnja lica drveta koriste se za stvaranje različitih senzacija. Kuća pokušava posuditi tradiciju okoline i otkriti ih kroz priču ispričanu u dizajnu i detaljno.

Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Ulaz je parada kontrastnih materijala, struktura i boja. Recepcija je prostor mirnog komfora. Povoljni uzorci nailaze na razigrane ukrase. Iza je dinamično područje šanka u kontekstu odmora. Tradicionalna kineska slova u obliku Hui uzoraka dodaju osjećaj futurizma. Prolazeći kroz nježno ukrašen krovni klaser je blagovaonica. Ukrašena cvjetnim slikama, ribljim karbidnim bojama, utisnutim vitrajima i ormarima drevnog bilja Bai Zi vizualno je putovanje kroz vrijeme i kulturne relikvije u modi.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.