Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Srednjovjekovno Promišljeno Kulturno Središte

Medieval Rethink

Srednjovjekovno Promišljeno Kulturno Središte Srednjovjekovni Rethink bio je odgovor na privatno povjerenstvo za izgradnju Kulturnog centra za malo neotkriveno selo u provinciji Guangdong, koje datira iz 900 godina dinastije Song. Četveroetažni razvoj veličine 7000 kvadratnih metara usredotočen je na drevnu stijenu poznatu kao kamen Ding Qi, simbol podrijetla sela. Koncept dizajna projekta temelji se na prikazivanju povijesti i kulture drevnog sela istovremeno povezujući staro i novo. Kulturni centar stoji kao reinterpretacija drevnog sela i transformacija u suvremenu arhitekturu.

Prodajni Centar

Feiliyundi

Prodajni Centar Dobar dizajn će pobuditi emociju kod ljudi. Dizajner skače iz memorije u tradicionalnom stilu i unosi novo iskustvo u veličanstvenu i futurističku svemirsku strukturu. Dvorana doživljaja zaštite okoliša izgrađena je pažljivim postavljanjem umjetničkih instalacija, jasnim kretanjem prostora i dekorativnom površinom popločenom materijalima i bojama. Biti u njemu nije samo povratak prirodi, već i korisno putovanje.

Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnjujući crnom rupom i crvom rupu čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i jednostavno korištenje tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.

Prodajni Centar

HuiSheng Lanhai

Prodajni Centar S oceanskom tematikom scenskog dizajna, zauzmite svemirsku dušu, s kvadratom piksela kao elementom vizualne komunikacije, pustite djecu u igri da istraže otkrivanje učenja i rasta postanu jezgrom slučaja, slobodno pozicioniranje prostora predstavlja fantastični efekt obrazovanja u zabavi. Od oblika, razmjera, mogućnosti boje, strukture do psihološkog osjetilnog iskustva, koncept prostora se nastavlja i obogaćuje kada se svi elementi integriraju i sudaraju.

Zvučnik

Black Hole

Zvučnik Crna rupa dizajnirana je na temelju moderne inteligentne tehnologije, a radi se o Bluetooth prijenosnom zvučniku. Može se povezati s bilo kojim mobilnim telefonom s različitim platformama, a postoji i USB priključak za povezivanje s vanjskim prijenosnim spremištem. Ugrađena svjetlost može se koristiti kao stolno svjetlo. Također, privlačan izgled Crne rupe čini tako da se privlačni pribor za domaćinstvo može upotrijebiti u dizajnu interijera.

Prijenosni Bluetooth Zvučnik

Black Box

Prijenosni Bluetooth Zvučnik Ovo je Bluetooth prijenosni zvučnik. Lagana je i mala i ima emocionalni oblik. Oblik zvučnika Black Box sam dizajnirao pojednostavljujući oblik valova. Za slušanje stereo zvuka ima dva zvučnika, lijevi i desni. Također su ova dva zvučnika svaki dio valnog oblika. Jedan je pozitivan oblik vala i jedan negativan oblik vala. za upotrebu ovaj uređaj može povezati par s drugim elektroničkim uređajima kao što su mobilni i računalo putem Bluetooth-a i reproducira zvuk. Također ima dijeljenje baterije. Sklapajući dva zvučnika, na stolu se pojavljuje crna kutija kad se ne koristi.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.