Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati

Spider Bin

Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati Spider kanta je univerzalno i ekonomično rješenje za razvrstavanje reciklažnih materijala. Skupina posuda s posudama kreirana je za dom, ured ili van. Jedan predmet ima dva osnovna dijela: okvir i torbu. Lako se premješta s jednog mjesta na drugo, prikladno je za prijevoz i skladištenje, jer može biti ravan kad se ne koristi. Kupci naručuju kantu za pauke putem interneta, gdje mogu odabrati veličinu, broj kanti i vrstu vreće prema svojim potrebama.

Naziv projekta : Spider Bin, Ime dizajnera : Urte Smitaite, Ime klijenta : isort.

Spider Bin Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.