Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Ulaz je parada kontrastnih materijala, struktura i boja. Recepcija je prostor mirnog komfora. Povoljni uzorci nailaze na razigrane ukrase. Iza je dinamično područje šanka u kontekstu odmora. Tradicionalna kineska slova u obliku Hui uzoraka dodaju osjećaj futurizma. Prolazeći kroz nježno ukrašen krovni klaser je blagovaonica. Ukrašena cvjetnim slikama, ribljim karbidnim bojama, utisnutim vitrajima i ormarima drevnog bilja Bai Zi vizualno je putovanje kroz vrijeme i kulturne relikvije u modi.

Maloprodajni Prostor

Portugal Vineyards

Maloprodajni Prostor Konceptna trgovina Portugala Vineyards prva je fizička trgovina za internetsku kompaniju za proizvodnju vina. Smještena uz sjedište tvrtke, okrenuta ulici i zauzima 90m2, trgovina se sastoji od otvorenog plana lišenog pregrada. Unutrašnjost je zasljepljujuće bijela i minimalni prostor s kružnom cirkulacijom - bijelo platno za portugalsko vino koje može zasjati i biti izloženo. Police su isklesane uza zidove u odnosu na vinske terase, na 360 stupnjeva i impresivno maloprodajno iskustvo bez šaltera.

Umjetnost

Metamorphosis

Umjetnost Mjesto se nalazi u industrijskoj regiji Keihin u predgrađu Tokija. Umiranje dima u skladu s dimnjacima teških industrijskih tvornica može prikazati negativnu sliku poput onečišćenja i materijalizma. Međutim, fotografije su usredotočene na različite aspekte tvornica koje prikazuju njezinu funkcionalnu ljepotu. Tijekom dana, cijevi i konstrukcije stvaraju geometrijske uzorke s linijama i teksturama, a razmjera na opterećenim objektima stvara zrak dostojanstva. Noću se objekti mijenjaju u tajanstvenu kozmičku tvrđavu od znanstvenofantastičnih filmova 80-ih.

Društveni I Slobodno Vrijeme

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Društveni I Slobodno Vrijeme Vodoravne i okomite crte međusobno se presijecaju i tvore mrežu. Svaka mreža je komunikacijska platforma koja je i izvor koncepta dizajna viskija. U pogledu uštede energije i zaštite okoliša, dizajner je koristio LED štedne žarulje u cijeloj traci. Kako bi se održala kvaliteta zraka u šanku, dizajn prihvaća prozore od sjevera do juga koji mogu osigurati prolazak prirodnog zraka.

Izložbena Dvorana

City Heart

Izložbena Dvorana Od gradske arhitekture do indeksa za razumijevanje i odmjeravanje uravnoteženosti dizajna, izraz grada koji se u tri ugla sažeo, kroz urbanu gradnju i razvoj kako bi se promovirala poduzeća, perspektiva grada i ljudi o promjeni grada i urbanih karakteristika i urbanog klimatsko savijanje u zamjenu za izražavanje dizajnerovog razumijevanja grada, viđenje prošlosti grada više da biste vidjeli njegovu budućnost.

Stolna Svjetiljka

Oplamp

Stolna Svjetiljka Oplamp se sastoji od keramičkog tijela i podloge od punog drveta na koju je postavljen LED izvor svjetlosti. Zahvaljujući svom obliku, dobivenom fuzijom tri čunja, tijelo Oplampa može se zakrenuti u tri različita položaja koja stvaraju različite vrste svjetlosti: visoka stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom, niska stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom ili dva ambijentalna svjetla. Svaka konfiguracija čunjeva svjetiljke omogućuje barem jednom zračenju svjetlosti prirodnu interakciju s okolnim arhitektonskim postavkama. Oplamp je dizajniran i potpuno ručno izrađen u Italiji.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.