Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Razvijajući Se Namještaj

dotdotdot.frame

Razvijajući Se Namještaj Kuće su sve manje, pa im treba lagani namještaj koji je svestran. Dotdotdot.Frame je prvi mobilni, prilagodljivi sustav namještaja na tržištu. Učinkovit i kompaktan, okvir se može pričvrstiti na zid ili nasloniti na njega radi jednostavnog postavljanja oko kuće. A njegova prilagodljivost dolazi iz 96 rupa i sve šireg asortimana dodataka koji se mogu učvrstiti u njih. Koristite jedan ili po potrebi spojite više sustava - na raspolaganju je beskonačna kombinacija.

Naziv projekta : dotdotdot.frame, Ime dizajnera : Leonid Davydov, Ime klijenta : dotdotdot.furniture.

dotdotdot.frame Razvijajući Se Namještaj

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.