Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kafić

Perception

Kafić Ovaj mali topli drveni kafić smješten na uglu raskrižja u mirnom kvartu. Centralizirana zona otvorene pripreme posjetiteljima svugdje gdje sjede sjedala ili stolovi u kafiću pruža čisto i bogato iskustvo nastupa barista. Stropni objekt nazvan "Drvo za sjenčanje" započinje sa stražnje strane zone pripreme i pokriva zonu kupaca kako bi stvorio cjelokupnu atmosferu ovog kafića. Daje neobičan prostorni učinak posjetiteljima, a ujedno postaje medij za ljude koji žele biti izgubljeni u mislima s okusima kave.

Javna Vanjska Vrtna Stolica

Para

Javna Vanjska Vrtna Stolica Para je set javnih stolica na otvorenom dizajniran da pruži suzdržanu fleksibilnost u vanjskim uvjetima. Komplet stolica jedinstveno simetričnog oblika i potpuno odudara od svojstvene vizualne ravnoteže uobičajenog dizajna stolica Inspiriran jednostavnim oblikom klackalica, ovaj set vanjskih stolica hrabar je, moderan i pozdravlja interakciju. Oboje s teškim ponderiranim dnom, Para A podržava rotaciju od 360 ° oko svoje baze, a Para B podržava dvosmjerno okretanje.

Stol

Grid

Stol Mreža je stol dizajniran iz mrežnog sustava nadahnutog tradicionalnom kineskom arhitekturom, gdje se vrsta drvene građe zvane Dougong (Dou Gong) koristi u raznim dijelovima zgrade. Korištenjem tradicionalne međusobno povezane drvene strukture, sastavljanje stola također je proces učenja o strukturi i doživljavanja povijesti. Noseća konstrukcija (Dou Gong) izrađena je od modularnih dijelova koji se lako mogu rastaviti i trebaju skladištenje.

Serija Namještaja

Sama

Serija Namještaja Sama je autentična serija namještaja koja pruža funkcionalnost, emocionalno iskustvo i jedinstvenost kroz svoje minimalne, praktične oblike i snažan vizualni efekt. Kulturna inspiracija crpljena iz poezije vrtložnih kostima koji se nose na ceremonijama Sama reinterpretirana je u svom dizajnu kroz igru konične geometrije i tehnika savijanja metala. Skulpturalno držanje serije kombinira se s jednostavnošću materijala, oblika i proizvodnih tehnika, kako bi se ponudio funkcionalni & amp; estetske blagodati. Rezultat je moderna serija namještaja koja pruža prepoznatljiv dodir životnim prostorima.

Prsten

Dancing Pearls

Prsten Plešući biseri među bučnim morskim valovima rezultat je nadahnuća iz oceana i bisera i prsten je 3D modela. Ovaj prsten dizajniran je u kombinaciji zlata i šarenih bisera s posebnom strukturom za provedbu kretanja bisera između rike valova oceana. Promjer cijevi odabran je u dobroj veličini što čini dizajn dovoljno robusnim da model učini izvedljivim.

Mačji Krevet

Catzz

Mačji Krevet Prilikom dizajniranja Catzz kreveta za mačke, nadahnuće su crpile potrebe mačaka i vlasnika te potreba za objedinjavanjem funkcije, jednostavnosti i ljepote. Dok su promatrali mačke, njihove su jedinstvene geometrijske značajke nadahnule čist i prepoznatljiv oblik. Neki karakteristični obrasci ponašanja (npr. Pomicanje ušiju) ugrađeni su u korisničko iskustvo mačke. Također, imajući na umu vlasnike, cilj je bio stvoriti komad namještaja koji bi mogli prilagoditi i ponosno izložiti. Štoviše, bilo je važno osigurati lako održavanje. Sve to omogućuje uglađeni, geometrijski dizajn i modularna struktura.