Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Megalopolis X Shenzhen Super Sjedište

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Sjedište Megalopolis X bit će novo središte u srcu većeg područja zaljeva, blizu granice između Hong Konga i Shenzhena. Glavni plan integrira arhitekturu s pješačkim mrežama, parkovima i javnim prostorima. Iznad i ispod zemaljske prometne mreže planiraju se povećanjem povezanosti u gradu. Podzemna održiva infrastrukturna mreža pružit će sustave za daljinsko hlađenje i automatsko postupanje s otpadom na bešavan način. Cilj je uspostaviti kreativan okvir master plana kako će gradovi biti dizajnirani u budućnosti.

Vješalica Leptira

Butterfly

Vješalica Leptira Vješalica leptira dobila je ime po svojoj sličnosti obliku letećeg leptira. To je minimalistički namještaj koji se može složiti na prikladan način zbog dizajna odvojenih komponenti. Korisnici mogu brzo sastaviti vješalice golim rukama. Kada je potrebno premjestiti, prikladan je transport nakon rastavljanja. Instalacija traje samo u dva koraka: 1. složite oba okvira zajedno u oblik X; i okvire u obliku dijamanta sa svake strane preklapajte. 2. provucite drveni komad kroz preklopljene okvire u obliku dijamanta s obje strane kako bi držali okvire

Srednjovjekovno Promišljeno Kulturno Središte

Medieval Rethink

Srednjovjekovno Promišljeno Kulturno Središte Srednjovjekovni Rethink bio je odgovor na privatno povjerenstvo za izgradnju Kulturnog centra za malo neotkriveno selo u provinciji Guangdong, koje datira iz 900 godina dinastije Song. Četveroetažni razvoj veličine 7000 kvadratnih metara usredotočen je na drevnu stijenu poznatu kao kamen Ding Qi, simbol podrijetla sela. Koncept dizajna projekta temelji se na prikazivanju povijesti i kulture drevnog sela istovremeno povezujući staro i novo. Kulturni centar stoji kao reinterpretacija drevnog sela i transformacija u suvremenu arhitekturu.

Prodajni Centar

Feiliyundi

Prodajni Centar Dobar dizajn će pobuditi emociju kod ljudi. Dizajner skače iz memorije u tradicionalnom stilu i unosi novo iskustvo u veličanstvenu i futurističku svemirsku strukturu. Dvorana doživljaja zaštite okoliša izgrađena je pažljivim postavljanjem umjetničkih instalacija, jasnim kretanjem prostora i dekorativnom površinom popločenom materijalima i bojama. Biti u njemu nije samo povratak prirodi, već i korisno putovanje.

Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnjujući crnom rupom i crvom rupu čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i jednostavno korištenje tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.

Prodajni Centar

HuiSheng Lanhai

Prodajni Centar S oceanskom tematikom scenskog dizajna, zauzmite svemirsku dušu, s kvadratom piksela kao elementom vizualne komunikacije, pustite djecu u igri da istraže otkrivanje učenja i rasta postanu jezgrom slučaja, slobodno pozicioniranje prostora predstavlja fantastični efekt obrazovanja u zabavi. Od oblika, razmjera, mogućnosti boje, strukture do psihološkog osjetilnog iskustva, koncept prostora se nastavlja i obogaćuje kada se svi elementi integriraju i sudaraju.