Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Make-Upa

Kjaer Weis

Kolekcija Make-Upa Dizajn kozmetičke linije Kjaer Weis destilira osnove ženske šminke na njena tri bitna područja primjene: usne, obrazi i oči. Dizajnirali smo kompaktne oblike koji bi zrcalili značajke koje će ih koristiti za poboljšanje: vitke i duge za usne, velike i četvrtaste za obraze, male i okrugle za oči. Zanimljivo, zglobovi se okreću inovativnim bočnim pokretom, navijajući poput krila leptira. Ovi kompaktni materijali svježe se pune do kraja, a ne recikliraju.

Naziv projekta : Kjaer Weis, Ime dizajnera : Marc Atlan, Ime klijenta : .

Kjaer Weis Kolekcija Make-Upa

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.