Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Istraživačko Markiranje

Pain and Suffering

Istraživačko Markiranje Ovaj dizajn istražuje patnju u različitim slojevima: filozofskim, društvenim, medicinskim i znanstvenim. Iz mog osobnog stajališta da patnja i bol dolaze u mnogim licima i oblicima, filozofskim i znanstvenim, izabrao sam humanizaciju patnje i boli kao svoju osnovu. Proučavao sam analogije između simbiotske prirode i simbiotske u ljudskim odnosima i iz ovog istraživanja stvorio sam likove koji vizualno predstavljaju simbiotske odnose između patnje i patnje te između boli i onoga koji boluje. Ovaj je dizajn eksperiment, a gledatelj je tema.

Naziv projekta : Pain and Suffering, Ime dizajnera : Sharon Webber-Zvik, Ime klijenta : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Istraživačko Markiranje

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.