Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

film festival

Korporativni Identitet "Kino, ahoj", bio je slogan za drugo izdanje Europskog filmskog festivala na Kubi. To je dio koncepta dizajna usmjerenog na putovanja kao način povezivanja kultura. Dizajn evocira putovanje broda za krstarenje koji putuje od Europe do Havane natovaren filmovima. Dizajn pozivnica i ulaznica za festival inspiriran je putovnicama i ulaznicama za ukrcaj koje danas putnici širom svijeta koriste. Ideja putovanja kroz filmove potiče javnost na prijemčivu i znatiželjnu kulturnu razmjenu.

Hrana Za Snack

Have Fun Duck Gift Box

Hrana Za Snack Darovna kutija "Zabavite se patka" posebna je poklon kutija za mlade. Inspiriran igračkama, igrama i filmovima u stilu piksela, dizajn prikazuje „grad hrane“ za mlade sa zanimljivim i detaljnim ilustracijama. IP slika bit će integrirana u gradske ulice i mladi vole sport, glazbu, hip-hop i druge zabavne aktivnosti. Doživite zabavne sportske igre dok uživate u hrani, izrazite mlad, zabavan i sretan stil života.

Paket Hrane

Kuniichi

Paket Hrane Tradicionalna japanska konzervirana hrana Tsukudani nije dobro poznata u svijetu. Pirjano jelo na bazi soje, koje kombinira razne morske plodove i zemljišne sastojke. Novi paket uključuje devet naljepnica dizajniranih za modernizaciju tradicionalnih japanskih uzoraka i izražavanje karakteristika sastojaka. Novi logotip marke dizajniran je s očekivanjem da će tu tradiciju nastaviti tijekom narednih 100 godina.

Med

Ecological Journey Gift Box

Med Dizajn poklon kutije meda inspiriran je "ekološkim putovanjem" Shennongjia s obiljem divljih biljaka i dobrim prirodnim ekološkim okruženjem. Zaštita lokalnog ekološkog okoliša kreativna je tema dizajna. Dizajn prihvaća tradicionalnu kinesku umjetnost lutaka i sjenki kako bi pokazao lokalnu prirodnu ekologiju i pet rijetkih i ugroženih prvoklasnih zaštićenih životinja. Na ambalažnom materijalu koristi se gruba trava i drveni papir, što predstavlja koncept zaštite prirode i okoliša. Vanjska kutija može se koristiti kao izvrsna kutija za pohranu za ponovnu upotrebu.

Infografika S Animiranim Gifom

All In One Experience Consumption

Infografika S Animiranim Gifom Projekt „Sve u jednom iskustvu“ je Infograf s velikim podacima koji prikazuje informacije poput svrhe, vrste i potrošnje posjetitelja složenih trgovačkih centara. Glavni se sadržaj sastoji od tri reprezentativna uvida dobivena analizom velikih podataka, a raspoređeni su od vrha prema dnu prema redoslijedu važnosti. Grafika je izrađena pomoću izometrijskih tehnika i grupirana je u reprezentativnu boju svakog predmeta.

Filmski Plakat

Mosaic Portrait

Filmski Plakat Umjetnički film "Mozaik portret" objavljen je kao konceptni plakat. Uglavnom govori priču o djevojci koja je bila seksualno napadnuta. Bijelo obično ima metaforu smrti i simbol čednosti. Ovaj plakat odabire sakriti poruku "smrti" iza djevojačkog tihog i nježnog stanja, kako bi se istakla jača emocija iza tišine. U isto vrijeme dizajner je u sliku integrirao umjetničke elemente i sugestivne simbole, izazivajući opsežnije razmišljanje i istraživanje filmskih djela.