Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Pebble

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 130 Watchfaces posvećena pametnom satu Pebble 2. Određeni modeli prikazuju vrijeme i datum, tjedan dana, korake, vrijeme aktivnosti, udaljenost, temperaturu i stanje baterije ili Bluetooth. Korisnik može prilagoditi vrstu podataka i vidjeti dodatne podatke nakon potresanja. TTMM Satovi su jednostavni, minimalni, estetskog dizajna. To je kombinacija znamenki i apstraktna info-grafika savršena za doba robota.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Fitbit

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 21 sata sata posvećena Fitbit Versa i Fitbit Ionic pametnim satima. Lica sata imaju postavke komplikacija samo jednostavnim dodirom na zaslonu. To ih čini vrlo brzim i jednostavnim za prilagodbu boja, unaprijed postavljenih dizajna i komplikacija preferencijama korisnika. Inspirirana je filmovima poput Blade Runner i Twin Peaks serije.

Aplikacije

TTMM

Aplikacije TTMM je kolekcija satova za pametne satove Pebble Time i Pebble Time Round. Ovdje ćete pronaći dvije aplikacije (obje za Android i iOS platformu) s 50 i 18 modela u preko 600 varijacija boja. TTMM je jednostavna, minimalna i estetska kombinacija znamenki i apstraktnih infografika. Sada možete odabrati svoj vremenski stil kad god želite.

Vinske Etikete

KannuNaUm

Vinske Etikete Dizajn etiketa vina KannuNaUm odlikuje se profinjenim i minimalnim stilom dobivenim pretraživanjem simbola koji mogu predstavljati njihovu povijest. Teritorij, kultura i strast vinogradara Zemlje dugovječnosti sakupljaju se u ove dvije koordinirane oznake. Sve je pojačano dizajnom stogodišnje vinove loze koja je izrađena tehnikom zlata izlivenog u 3D. Ikonografski dizajn koji predstavlja povijest tih vina, a s njima i povijest zemlje iz koje je rođeno, Ogliastra, Zemlja stogodišnjaka na Sardiniji.

Dizajn Naljepnica Za Vino

I Classici Cherchi

Dizajn Naljepnica Za Vino Za povijesnu vinariju na Sardiniji od 1970. godine dizajniran je remestiliranje etiketa za liniju vina Classics. Proučavanjem novih naljepnica željela se sačuvati veza s tradicijom koju tvrtka slijedi. Za razliku od prijašnjih etiketa, djelovao je dajući eleganciju što je dobro u skladu s visokom kvalitetom vina. Za etikete radi s Brailleovom tehnikom koja unosi eleganciju i stil bez vaganja. Cvjetni uzorak temelji se na grafičkoj obradi obrasca obližnje crkve Santa Croce u Usiniju, što je i logo tvrtke.

Etiketa Vina

Guapos

Etiketa Vina Dizajn ima za cilj spojiti moderni dizajn i nordijske tendencije u umjetnosti, prikazujući zemlju porijekla vina. Svaki rub ruba predstavlja visinu na kojoj raste svaki vinograd i odgovarajuću boju za sortu grožđa. Kad se sve boce poravnaju, formira oblike pejzaža sjevera Portugala, regije koja rađa ovo vino.