Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakirani Kokteli

Boho Ras

Pakirani Kokteli Boho Ras prodaje pakirane koktele napravljene od najboljih lokalnih indijskih alkoholnih pića. Proizvod nosi boemsku vibru koja bilježi nekonvencionalni umjetnički stil života, a vizualni proizvod proizvoda apstraktni je prikaz zujanja koji potrošač dobiva nakon ispijanja koktela. Savršeno je uspio postići sredinu gdje se Global i Local sastaju, gdje se spajaju u Glocal vibru za proizvod. Boho Ras prodaje čistu alkoholnu piće u bočicama od 200 ml, a zapakirane koktele u bočicama od 200 ml i 750 ml.

Podcast

News app

Podcast News je aplikacija za intervju za audio informacije. Inspiriran je ravnim dizajnom jabuka iOS s ilustracijama za ilustraciju blokova informacija. Vizualno pozadina ima električno plavu boju kao misiju da se blokovi istaknu. Vrlo je malo grafičkih elemenata, a cilj je učiniti aplikaciju jednostavnom za upotrebu bez ometanja korisnika ili gubitka.

Ambalaža Za Korejsku Zdravstvenu Hranu

Darin

Ambalaža Za Korejsku Zdravstvenu Hranu Darin je osmišljen kako bi oslobodio suvremene ljude od nesklonosti korejskim tradicionalnim zdravstvenim prehrambenim proizvodima u društvu umora koji sadrže jednostavnu, grafičku jasnoću u isporuci paketa prema osjećajima modernih ljudi, za razliku od ne dizajniranih slika koje su koristile tradicionalne korejske trgovine zdravom hranom , Svi su dizajni napravljeni od motiva cirkulacije krvi, vizualizirajući cilj pružanja vitalnosti i zdravlja umornim 20-ima i 30-ima.

3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Što se tiče kreativne animacije slova, Jin je započeo s abecedom A. I, kad je riječ o koraku s konceptom, pokušao je vidjeti snažnija raspoloženja koja se odražavaju na njegovu filozofiju koja je prilično aktivna, ali istovremeno i organizirajuća. Uz put je iznio sukobljene riječi koje su temeljito stajale za njegovu ideju na neki način, poput usklađivanja s zrakom, što je i naslov ovog projekta. Imajući to u vidu, animacija predstavlja preciznije i nježnije trenutke na prvoj riječi. S druge strane, ovo završava s prilično fleksibilnom i labavom vibracijom koja očituje posljednje slovo.

Web Dizajn I Ux

Si Me Quiero

Web Dizajn I Ux Web stranica Sí, Me Quiero prostor je koji pomaže biti samim sobom. Za provođenje projekta morali su se provesti intervjui i istražiti socijalni i kulturni kontekst u vezi sa ženama; njezina projekcija u društvu i sama sa sobom. Zaključeno je da će web biti pratnja i da će se provoditi pristupom pomaganja u ljubavi prema sebi. U dizajnu se ogleda jednostavnost s neutralnim tonovima pomoću crvenih kontrasta kako bi se skrenula pažnja na određene akcije, boje marke knjige koju je objavio klijent. Inspiracija je potekla iz umjetnosti konstruktivizma.

Dizajn Etiketa Vina

314 Pi

Dizajn Etiketa Vina Eksperimentiranje s kušanjem vina neprekidan je proces koji vodi do novih staza i raznoraznih aroma. Beskonačni niz pi, iracionalni broj s beskonačnim decimalama bez poznavanja posljednjeg od njih, bio je inspiracija za ime ovih vina bez sulfita. Dizajn ima za cilj staviti karakteristike serije 3,14 vina u središte pozornosti, a ne skrivati ih među slikama ili grafikama. Slijedeći minimalistički i jednostavan pristup, naljepnica prikazuje samo stvarne karakteristike tih prirodnih vina jer ih se može primijetiti u bilježnici enologa.