Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

Calendar 2014 “Town”

Kalendar Town je komplet za izradu papira s dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju vlastitog gradića. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “Farm”

Kalendar Komplet za proizvodnju Farm Paper papira lako je sastaviti. Nije potrebno ljepilo ili škare. Sklopite postavljanjem dijelova zajedno s istom oznakom. Svaka će životinja biti dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendar Botanički život je kalendar koji u jednom listu ističe prekrasan biljni život. Otvorite plahtu i postavite na podnožje da uživate u raznim biljnim skočnim prozorima. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Razglednica

Pop-up Message Card “Leaves”

Razglednica Lišće je razglednica s motivima skočnih listova. Osvijetlite svoje poruke izražajnim dodirom sezonskog zelenila. Dolazi u setu od četiri različite kartice s četiri omotnice. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendar Komplet za izradu papira za ZOO jednostavan je za sastavljanje. Nije potrebno ljepilo ili škare. Sklopite postavljanjem dijelova zajedno s istom oznakom. Svaka će životinja biti dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “Safari”

Kalendar Safari je kalendar zanatskih životinja na papiru. Izvadite i sastavite 6 listova s 2 mjesečna kalendara sa strana. Preklopite tijelo i dijelove zglobova duž nabora, pogledajte tragove na zglobovima i spojite se kako je prikazano. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.