Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Glazov

Korporativni Identitet Glazov je tvornica namještaja u istoimenom gradu. Tvornica proizvodi jeftin namještaj. Budući da je dizajn takvog namještaja prilično generički, odlučeno je komunikacijski koncept temeljiti na izvornim "drvenim" 3D slovima, riječi sastavljene od takvih slova simboliziraju garniture namještaja. Pisma čine riječi "namještaj", "spavaća soba" itd. Ili nazivi zbirki, oni su postavljeni tako da nalikuju komadima namještaja. Izdvojena 3D slova slična su shemama namještaja i mogu se koristiti na tiskanicama ili preko fotografskih pozadina za identifikaciju marke.

Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro jedinstven je font inspiriran novim tehnologijama i uređajima za alternativne oblike komunikacije, skladno nas povezujući sa svojim slobodnim pismima. Inspiriran iPadom i dizajniran u četkama, izražen je u jedinstvenom stilu pisanja. Sadrži engleski, grčki i ćirilicu te podržava preko 70 jezika.

Likovna Umjetnost

Loving Nature

Likovna Umjetnost Voljeti prirodu projekt je umjetničkih djela koja aludiraju na ljubav i poštovanje prirode, prema svemu živom biću. Na svakoj slici Gabriela Delgado poseban naglasak stavlja na boju, odabirući pažljivo elemente koji se stapaju s harmonijom kako bi se postigao bujni, ali jednostavni završni sloj. Istraživanje i njezina istinska ljubav prema dizajnu daje intuitivnu sposobnost stvaranja živopisnih komada u boji s točkastih elemenata u rasponu od fantastičnog do genijalnog. Njezina kultura i osobna iskustva kompozicije oblikuju u jedinstvene vizualne pripovijesti, koje će zasigurno uljepšati svaku atmosferu prirodom i vedrinom.

Roman

180º North East

Roman "180 ° sjeveroistočno" avanturistička je pripovijest od 90.000 riječi. Priča istinsku priču o putovanju Daniela Kutchera kroz Australiju, Aziju, Kanadu i Skandinaviju u jesen 2009. godine kada mu je bilo 24 godine. , fotografije, karte, izražajni tekst i video pomažu uvesti čitatelja u avanturu i pružiti bolji osjećaj autorovog osobnog iskustva.

Sjedenje Za Tranzitne Jahače

Door Stops

Sjedenje Za Tranzitne Jahače Door Stops je suradnja dizajnera, umjetnika, jahača i stanovnika zajednice kako bi se popunili zapušteni javni prostori poput tranzitnih stajališta i slobodnih mjesta, s mogućnostima za sjedenje kako bi grad učinili ugodnijim mjestom. Dizajnirane da omoguće sigurniju i estetski ugodniju alternativu onoj koja trenutno postoji, jedinice su prepune velikih prikazivanja javnih umjetnosti naručenih od lokalnih umjetnika, čineći vozačima lako prepoznatljiv, siguran i ugodan prostor za čekanje.

Dizajn I Koncept Frizura

Hairchitecture

Dizajn I Koncept Frizura Frizura proizlazi iz povezanosti frizera - Gijo i skupine arhitekata - FAHR 021.3. Motivirani Europskom prijestolnicom kulture u Guimaraesu 2012., predlažu ideju za spajanje dviju kreativnih metodologija, Arhitekture i frizure. S temom brutalističke arhitekture rezultat je nevjerojatna nova frizura koja označava transfiguracijsku kosu u apsolutnom zajedništvu s arhitektonskim strukturama. Predstavljeni rezultati su hrabre i eksperimentalne naravi s jakom suvremenom interpretacijom. Timski rad i vještina bili su presudni za stvaranje naizgled obične kose.