Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aplikacije Za Satni Oblik

genuse

Aplikacije Za Satni Oblik Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine niz su aplikacija za sata posebno izmišljenih za uređaj Watch. Aplikacije su originalnog, jednostavnog i estetskog dizajna, od budućeg etničkog, preko sci-fi stila do digitalnog poslovanja. Sva je grafika satova dostupna u 9 boja - odgovara kolekciji boja I Watch. Sada je sjajan trenutak za novi način prikazivanja, čitanja i razumijevanja našeg vremena. www.genuse.eu

Naziv projekta : genuse, Ime dizajnera : Albert Salamon, Ime klijenta : genuse.

genuse Aplikacije Za Satni Oblik

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.