Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Časopis

Going/Coming

Časopis Na osnovu ideje o odlascima i dolascima, časopis za ploču podijeljen je u dva dijela: Odlazak / dolazak. Gotovo je o europskim gradovima, iskustvima putovanja i savjetima za odlazak u inozemstvo. Uključuje putovnicu slavne osobe u svako izdanje. Putovnica „Republika putnici“ sadrži osobne podatke o toj osobi i njihov razgovor. Dolazim samo zbog ideje da se najbolje od putovanja vraća kući. Govori o ukrašavanju doma, kuhanju, aktivnostima s obitelji i članovima kako biste što bolje uživali u svom domu.

Naziv projekta : Going/Coming, Ime dizajnera : Catarina Jordão, Ime klijenta : .

Going/Coming Časopis

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.