Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etiketa I Pakovanje Pjenušca

Il Mosnel QdE 2012

Etiketa I Pakovanje Pjenušca Baš kao što se jezero Iseo prska po obalama Franciacorte, tako pjenušac navlaži stranice čaše. Koncept je grafički preraditi oblik jezera i izražava svu snagu rezervne boce izlivene u kristalnu čašu. Elegantna i živahna naljepnica, uravnotežena u svojoj grafici i bojama, odvažno je rješenje s prozirnim polipropilenom i potpuno vrućim tiskom na zlatnoj foliji kako bi pružila nove senzacije. Izlijevanje vina podcrtano je na kutiji na kojoj se oko omota omota grafika: jednostavna i dojmljiva sastavljena od dva elementa "slive et tiroir".

Naziv projekta : Il Mosnel QdE 2012, Ime dizajnera : Laura Ferrario, Ime klijenta : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Etiketa I Pakovanje Pjenušca

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.