Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena

Shkrub

Stambena Škrubova kuća pojavila se iz ljubavi i ljubavi - ljubavni par s troje djece. DNK kuće uključuje strukturirajuće estetske principe koji inspiraciju pronalaze u ukrajinskoj povijesti i kulturi nadahnutoj japanskom mudrošću. Element zemlje kao materijala očituje se u strukturalnim aspektima kuće, kao što je izvorni krovo od slame i prekrasnim i gustim zidovima od teksture. Ideja o odavanju počasti, kao utemeljitelju, može se osjetiti u cijelom domu, poput osjetljive nitne.

Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Obiteljski wellness Termalije posljednji je u nizu projekata koje je Enota izgradila u Termama Olimia u posljednjih petnaestak godina te završava potpunu preobrazbu lječilišta. Gledano iz daljine, oblik, boja i razmjera nove nakupljene strukture tetraedarskog volumena nastavak je grozda okolnih seoskih zgrada, vizualno se prostirući u srcu kompleksa. Novi krov djeluje kao velika ljetna nijansa i ne uzurpira bilo koji dragocjeni vanjski prostor.

Dizajn Interijera

Eataly

Dizajn Interijera Eataly Toronto prilagođen je nijansama našeg rastućeg grada i osmišljen je da poboljša i poveća društvene razmjene putem univerzalnog katalizatora sjajne talijanske hrane. Jedino je prikladno da su tradicionalni i dugotrajni "passggiata" inspiracija dizajna za Eataly Toronto. Ovaj bezvremenski ritual vidi kako se Talijani svake večeri kreću glavnom ulicom i pijacom, šetaju i druže i povremeno se zaustavljaju u barovima i trgovinama. Ova serija iskustava zahtijeva novu, intimnu uličnu skalu na Blooru i zaljevu.

Kapela

Coast Whale

Kapela Bionski oblik kita postao je jezik ove kapele. Kita nasukao na obali Islanda. Osoba može ući u svoje tijelo putem niskog ribljeg mesa i iskusiti perspektivu kita koji gleda u ocean gdje je ljudima lakše razmišljati o zanemarivanju degradacije okoliša. Noseća konstrukcija pada na plažu kako bi se osigurala minimalna šteta prirodnom okolišu. Prirodni i okolišno prihvatljivi materijali čine ovaj projekt turističkom destinacijom koja zahtijeva zaštitu okoliša.

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad

Light Portal

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad Light Portal je glavni plan Yibin Highspeed Rail City-a. Reforma životnog stila preporučuje se svim dobima tijekom cijele godine. Pored željezničke stanice za brze željeznice Yibin, koja je funkcionirala od lipnja 2019. godine, Yibin Greenland Center sastoji se od 160 metara visokih tornjeva Twin Towers s mješovitom uporabom koji integriraju arhitekturu i prirodu s krajoličnim bulevarom dugačkim 1 km. Yibin ima povijest dugu više od 4000 godina, skupljajući mudrost i kulturu baš kao što je sediment u rijeci obilježio razvoj Yibina. Kule-blizanci služe kao lagani portal za vođenje posjetitelja, kao i orijentir za okupljanje stanovnika.

Stomatološka Ordinacija

Clinique ii

Stomatološka Ordinacija Clinique ii je privatna ortodontska klinika za voditelja mišljenja i svjetiljke koja primjenjuje i istražuje najnaprednije tehnike i materijale u svojoj disciplini. Arhitekti su zamislili koncept implantata koji se temelji na ortodontskom tipičnom korištenju medicinskih uređaja visoke preciznosti kao načela dizajna u cijelom prostoru. Unutarnje zidne površine i namještaj neprimjetno se spajaju u bijelu školjku s mrljom žutog korijena u koju su ugrađene vrhunske medicinske tehnologije.