Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, koja kao medij uzima i crnu zemljanu robu Sichuan Yingjing, kao i minirani zemljani materijal iz gradnje metroa, eksperimentalni je restoran izgrađen na suvremenom eksperimentu tradicionalne narodne umjetnosti. Probijajući granicu materijala i istražujući moderni oblik tradicionalne narodne umjetnosti, Infinity Mind izvadio je brtve odbačene nakon ispaljivanja Yingjingove crne keramike i upotrijebio ih kao glavni ukrasni element u Chuanovoj kuhinji II.

Kafić

Hunters Roots

Kafić Odgovarajući na kratak pregled moderne, čiste estetike, stvoren je interijer inspiriran drvenim sanducima za voće koji se koriste u apstraktnom obliku. Sanduci ispunjavaju prostore, stvarajući potopni, gotovo pećinski skulpturalni oblik, a opet onaj proizveden iz jednostavnih i ravnih geometrijskih oblika. Rezultat je čist i kontroliran prostorni doživljaj. Pametan dizajn ujedno povećava ograničeni prostor pretvarajući praktična učvršćenja u ukrasne značajke. Svjetla, ormari i police doprinose dizajnerskom konceptu i skulpturalnom vizualu.

Servisni Ured

Miyajima Insurance

Servisni Ured Koncept projekta je "povezati ured s gradom" iskorištavajući okoliš. Web lokacija se nalazi na mjestu na kojem pregledava grad. Da bi se postiglo, usvojen je prostor u obliku tunela, koji prolazi kroz ulazna vrata do kraja uredskog prostora. Crta drveta sa stropa i crni razmak na koji su ugrađena svjetla i klima uređaji naglašavaju pravac prema gradu.

Tapecirani Akustični Paneli

University of Melbourne - Arts West

Tapecirani Akustični Paneli Naš sažetak bio je nabava i instalacija mnoštva Akustičnih panela omotanih tkaninom različitih veličina, kutova i oblika. Početni prototipi primijetili su promjene u dizajnu i fizičkim sredstvima za ugradnju i ovješanje ovih ploča sa zidova, stropova i donje strane stubišta. Upravo u tom trenutku shvatili smo da trenutni vlasnički sustavi za viseće stropne ploče nisu adekvatni za naše potrebe i osmislili smo svoje.

Restoran

Yuyuyu

Restoran Na današnjem tržištu u Kini postoji prilično puno ovih miješanih suvremenih dizajna, koji se obično zasnivaju na tradicionalnom dizajnu, ali bilo sa modernim materijalima ili s novim izrazima. Yuyuyu je kineski restoran, dizajneri su stvorili novi način izražavanja orijentalnog dizajna, novu instalaciju koja se sastoji od linija i točkica, a one se protežu od vrata do unutrašnjosti restorana. S promjenom vremena, mijenja se i estetsko poštovanje ljudi. Za suvremeni orijentalni dizajn inovacija je vrlo potrebna.

Restoran

Yucoo

Restoran S postupnom zrelošću estetike i estetskim promjenama ljudskog, moderni stil koji ističe sebstvo i individualnost postao je važan element dizajna. Ovaj je slučaj restoran, dizajner želi stvoriti mladenački svemirski doživljaj za potrošače. Svijetloplave, sive i zelene biljke stvaraju prirodnu udobnost i ležernost prostora. Luster izrađen od ručno tkanog ratana i metala objašnjava sudar čovjeka i prirode, pokazujući vitalnost cijelog restorana.