Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NISSAN Calendar 2013

Kalendar Svake godine Nissan proizvodi kalendar pod temom marke marke "Uzbuđenje za razliku od bilo kojeg drugog". Verzija za 2013. godinu ispunjena je atraktivnim i jedinstvenim idejama i slikama kao rezultat suradnje s umjetnikom plesačkog plesa „SAORI KANDA“. Sve slike u kalendaru djela su umjetnika plesnog slikarstva SAORI KANDA. Svoju inspiraciju utjelovio je Nissan vozilo svojim slikama koje su izravno crtane na horizontskoj zavjesi postavljenoj u ateljeu.

Naziv projekta : NISSAN Calendar 2013, Ime dizajnera : E-graphics communications, Ime klijenta : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalendar

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.