Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slavine

Electra

Slavine Electra koja nema zasebnu ručku privlači sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda presudno je da bude jedinstvena za kuhinje. Digitalni mikser za umivaonike koji se spušta dolje pruža korisnicima slobodu kretanja u kuhinjama, a istovremeno nudi mogućnosti dviju različitih funkcija protoka. Na prednjem dijelu elektrode, elektronički jastučić vam omogućava pristup svim funkcijama, bilo kada se sprej stavi u mlaz ili u vašu ruku sa samo vrhom prsta koji možete kontrolirati.

Naziv projekta : Electra, Ime dizajnera : E.C.A. Design Team, Ime klijenta : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Slavine

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.