Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Snow drop

Privjesna Svjetiljka Kap snijega je stropna i modularna rasvjeta. Njegova pogodnost je reguliranje njegove svjetlosti modulacijom zahvaljujući glatkom sustavu remenica. Korak po korak, igrajući se s protutežom, korisnik može povećati i smanjiti svjetlinu. Modulacija ovog dizajna podsjeća na različite faze cvjetanja snježne pahulje od početka s tetraedrom do kraja s četiri fraktala trokuta. Starinska jantarna žarulja Edison umetnuta je u ekskluzivnu četverokutnu kutiju napravljenu od opalescentnog bijelog pleksija kada dizajn bude zatvoren.

Naziv projekta : Snow drop, Ime dizajnera : Nicolas Brevers,, Ime klijenta : Gobo lighting.

Snow drop Privjesna Svjetiljka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.