Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Auto-Kamera

BlackVue DR650GW-2CH

Auto-Kamera BLackVue DR650GW-2CH je nadzorna kamera nadzorne ploče automobila jednostavnog, ali sofisticiranog cilindričnog oblika. Montaža jedinice je jednostavna, a zahvaljujući okretanju od 360 stupnjeva vrlo je podesiva. Blizina vjetrobranskog stakla u vjetrobranskom staklu minimizira vibracije i blještavilo te omogućuje još glađe i stabilnije snimanje. Nakon temeljitog istraživanja kako bi se pronašao savršeni geometrijski oblik koji bi mogao biti skladan sa značajkama, za ovaj je projekt odabran cilindrični oblik koji je pružio elemente stabilnosti i prilagodljivosti.

Naziv projekta : BlackVue DR650GW-2CH, Ime dizajnera : Pittasoft Co., Ltd., Ime klijenta : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Auto-Kamera

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.