Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bluetooth Slušalice

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Slušalice Ova nova "Titanium +" slušalica iz Bluetreka, dovršena stilskim dizajnom koji simbolizira "pružanje ruku" (cijev cijevi koja se proteže od kružnog uhog dijela), ugrađena u trajni materijal - aluminijsku metalnu leguru, a ponajviše opremljena mogućnostima za strujanje audio signala s najnovijih pametnih uređaja. Značajka brzog punjenja omogućava produljenje vašeg razgovora u trenu. Patentirani dizajn postavljanja baterija omogućuje da se ravnoteža težine na slušalicama poveća udobnost korištenja.

Naziv projekta : Bluetrek Titanium +, Ime dizajnera : CONNECTEDEVICE Ltd, Ime klijenta : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Bluetooth Slušalice

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.