Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračke

Minimals

Igračke Minimale su simpatična linija modularnih životinja koje karakterizira primjena primarne palete boja i geometrijskih oblika. Naziv potječe, odjednom, od riječi "minimalizam" i kontrakcije "mini-životinja". Dakako, oni imaju namjeru razotkriti suštinu igračke uklanjanjem svih nebitnih oblika, značajki i koncepata. Zajedno stvaraju pantone boja, životinja, odjeće i arhetipa, potičući ljude da odaberu lik s kojim se poistovjećuju.

Naziv projekta : Minimals, Ime dizajnera : Sebastián Burga, Ime klijenta : Minimals.

Minimals Igračke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.