Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luksuzne Cipele

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksuzne Cipele Linija "dragulja u obliku sandala / oblika", nazvana Conspiracy, Gianluca Tamburini osnovana je 2010. Cipele zavjere kombiniraju tehnologiju i estetiku. Pete i potplati izrađeni su od materijala poput lakog aluminija i titana koji se lijevaju u skulpturalnim oblicima. Silueta cipela zatim je naglašena polu / dragim kamenjem i drugim raskošnim ukrasima. Visoka tehnologija i najsuvremeniji materijali tvore modernu skulpturu, koja ima oblik sandale, ali gdje su još uvijek vidljivi dodir i iskustvo kvalificiranih talijanskih majstora.

Naziv projekta : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Ime dizajnera : Gianluca Tamburini, Ime klijenta : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Luksuzne Cipele

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.