Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bežični Zvučnik

Saxound

Bežični Zvučnik Saxound je jedinstveni koncept inspiriran nekim od vodećih svjetskih govornika. To je spoj najbolje inovacije koja je napravljena prije nekoliko godina, mješavinom naših vlastitih inovacija, što ga čini potpuno novim iskustvom za Ljudi. Osnovni elementi Saxound-a su cilindrični oblik i navojni niz. Dimenzije Saxounda potiču iz običnog kompaktnog diska promjera 13 centimetara i visine od 9,5 centimetara, koji se može pomaknuti jednom rukom. Sastoji se od dvije 1 "Visokotonci, dva 2" srednja upravljačka programa i bas radijator raspoređeni su u tako malom faktoru oblika.

Naziv projekta : Saxound, Ime dizajnera : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Ime klijenta : Design Under Garage.

Saxound Bežični Zvučnik

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.