Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnost

Metamorphosis

Umjetnost Mjesto se nalazi u industrijskoj regiji Keihin u predgrađu Tokija. Umiranje dima u skladu s dimnjacima teških industrijskih tvornica može prikazati negativnu sliku poput onečišćenja i materijalizma. Međutim, fotografije su usredotočene na različite aspekte tvornica koje prikazuju njezinu funkcionalnu ljepotu. Tijekom dana, cijevi i konstrukcije stvaraju geometrijske uzorke s linijama i teksturama, a razmjera na opterećenim objektima stvara zrak dostojanstva. Noću se objekti mijenjaju u tajanstvenu kozmičku tvrđavu od znanstvenofantastičnih filmova 80-ih.

Društveni I Slobodno Vrijeme

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Društveni I Slobodno Vrijeme Vodoravne i okomite crte međusobno se presijecaju i tvore mrežu. Svaka mreža je komunikacijska platforma koja je i izvor koncepta dizajna viskija. U pogledu uštede energije i zaštite okoliša, dizajner je koristio LED štedne žarulje u cijeloj traci. Kako bi se održala kvaliteta zraka u šanku, dizajn prihvaća prozore od sjevera do juga koji mogu osigurati prolazak prirodnog zraka.

Izložbena Dvorana

City Heart

Izložbena Dvorana Od gradske arhitekture do indeksa za razumijevanje i odmjeravanje uravnoteženosti dizajna, izraz grada koji se u tri ugla sažeo, kroz urbanu gradnju i razvoj kako bi se promovirala poduzeća, perspektiva grada i ljudi o promjeni grada i urbanih karakteristika i urbanog klimatsko savijanje u zamjenu za izražavanje dizajnerovog razumijevanja grada, viđenje prošlosti grada više da biste vidjeli njegovu budućnost.

Stolna Svjetiljka

Oplamp

Stolna Svjetiljka Oplamp se sastoji od keramičkog tijela i podloge od punog drveta na koju je postavljen LED izvor svjetlosti. Zahvaljujući svom obliku, dobivenom fuzijom tri čunja, tijelo Oplampa može se zakrenuti u tri različita položaja koja stvaraju različite vrste svjetlosti: visoka stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom, niska stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom ili dva ambijentalna svjetla. Svaka konfiguracija čunjeva svjetiljke omogućuje barem jednom zračenju svjetlosti prirodnu interakciju s okolnim arhitektonskim postavkama. Oplamp je dizajniran i potpuno ručno izrađen u Italiji.

Podesiva Stolna Svjetiljka

Poise

Podesiva Stolna Svjetiljka Akrobatski izgled Poise, stolne lampe koju je dizajnirao Robert Dabi iz tvrtke Unform.Studio pomiče se između statičkog i dinamičkog te velikog ili malog držanja. Ovisno o omjeru između njegovog osvjetljenog prstena i ruke koja ga drži, dolazi do sjecišta ili tangencijalne crte na kružnicu. Kada se postavi na višu policu, prsten bi mogao nadviti policu; ili naginjanjem prstena može dodirnuti okolni zid. Namjera ove prilagodljivosti je da se vlasnik kreativno uključi i igra sa izvorom svjetlosti u odnosu na druge predmete koji ga okružuju.

Izložbeni Plakat

Optics and Chromatics

Izložbeni Plakat Naslov Optika i kromatika odnosi se na raspravu Goethea i Newtona o prirodi boja. Ovu raspravu predstavlja sukob dviju kompozicija u obliku slova: jedna je proračunata, geometrijska, s oštrim konturama, druga se oslanja na impresionističku igru šarenih sjena. Godine 2014. ovaj je dizajn poslužio kao naslovnica za umjetničke korice serije Pantone Plus.