Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Moon Curve

Prsten Prirodni svijet je u stalnom kretanju jer balansira između reda i kaosa. Dobar dizajn nastaje iz iste napetosti. Njegove kvalitete snage, ljepote i dinamičnosti proizlaze iz umjetnikove sposobnosti da ostane otvoren tim suprotnostima tijekom samog čina stvaranja. Gotovo djelo je zbroj bezbrojnih izbora koje umjetnik donosi. Sva misao i nikakav osjećaj rezultirat će ukočenim i hladnim radom, dok sav osjećaj i nikakva kontrola daju poslu koji se ne uspijeva izraziti. Prepletanje njih dvoje bit će izraz samog plesa života.

Svjetiljka

Capsule Lamp

Svjetiljka Svjetiljka je u početku bila dizajnirana za marke dječje odjeće. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobivaju iz automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema svjetiljci, može se vidjeti gomila raznobojnih igračaka s kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se prilagoditi, a sadržaj zamijeniti kako želite. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje vaša jedinstvena pripovijest, čime kristalizirate svoj život i stanje uma u određeno vrijeme.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino "Pixel" je osnovni element slike, dizajner istražuje odnos pokreta i piksela kako bi postao tema ovog dizajna. "Pixel" se primjenjuje na raznim područjima kina. U velikoj dvorani blagajne nalazi se nevjerojatan zakrivljen omotač formiran od preko 6000 komada ploča od nehrđajućeg čelika. Zidni zid ukrašen je ogromnom količinom četvrtastih traka koje strše prema zidu i glamurozno su ime kina. Unutar ovog kina svi bi uživali u sjajnoj atmosferi digitalnog svijeta stvorenog kohezijom svih „Pixel“ elemenata.

Ured

White Paper

Ured Interijer poput platna materijalizira prostor za kreativni doprinos dizajnera i stvara mogućnosti za bezbroj izložbi procesa dizajniranja. Kako svaki projekt napreduje, zidovi i ploče prekrivaju se istraživanjima, dizajnerskim skicama i prezentacijama, bilježeći razvoj svakog dizajna i postajući dnevnik dizajnera. Bijeli podovi i mesingana vrata, koji se jedinstveno i odvažno koriste za robusnu svakodnevnu upotrebu, prikupljaju otiske stopala i otiske prstiju osoblja i klijenata, svjedočeći rastu tvrtke.

Kafić

Aix Arome Cafe

Kafić Kafić je mjesto gdje posjetitelji osjećaju suživot s oceanima. Ogromna struktura u obliku jaja smještena u sredini prostora istovremeno djeluje kao blagajna i opskrba kavom. Ikoničan izgled govornice inspiriran je tamnim i dosadnim zrnom kave. Dva velika otvora na prednjoj strani s obje strane „velikog zrna“ služe kao dobar izvor ventilacije i prirodnog svjetla. Kafić je pružio dugački stol poput gomile hobotnica i mjehurića. Naizgled nasumično viseći lusteri slični su pogledu riba na vodenu površinu, sjajne valove apsorbiraju ugodnu sunčevu svjetlost sa širokog bijelog neba.

Izložba Na Cestama

Boom

Izložba Na Cestama Riječ je o izložbenom dizajnerskom projektu izložbe za moderan modni brend u Kini. Tema ove prezentacije na cestama ističe potencijal mladih da stiliziraju vlastiti imidž i simbolizira eksplozivnu buku koju je ovaj roadhow prikazivao u javnosti. Oblik cik-caka korišten je kao glavni vizualni element, ali s različitim konfiguracijama kada se primjenjuje na kabinama u različitim gradovima. Sve su građevine izložbenih kabina bile tvornički pripremljene i ugrađene u tvornicu. Neki dijelovi mogu se ponovo upotrijebiti ili konfigurirati za oblikovanje novog dizajna kabine za slijedeće zaustavljanje prezentacije.