Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

la SINFONIA de los ARBOLES

Stol Tablica la SINFONIA de los ARBOLES je potraga za poezijom u dizajnu... Šuma gledana sa zemlje je poput stupova koji nestaju u nebu. Ne možemo ih vidjeti odozgo; šuma iz ptičje perspektive nalikuje glatkom tepihu. Vertikalnost postaje horizontalnost i još uvijek ostaje ujedinjena u svojoj dvojnosti. Isto tako, stol la SINFONIA de los ARBOLES podsjeća na grane drveća koje tvore stabilnu podlogu za suptilnu radnu ploču koja izaziva silu gravitacije. Tek tu i tamo sunčeve zrake zatrepere kroz grane drveća.

Naziv projekta : la SINFONIA de los ARBOLES, Ime dizajnera : Dagmara Oliwa, Ime klijenta : FORMA CAPRICHOSA.

la SINFONIA de los ARBOLES Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.