Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Staklena Flaširana Mineralna Voda

Cedea

Staklena Flaširana Mineralna Voda Dizajn vode Cedea inspiriran je Ladinskim dolomitima i legendama o prirodnom svjetlosnom fenomenu Enrosadira. Uzrokovani svojim jedinstvenim mineralom, Dolomiti svijetle u crvenkastoj, gorućoj nijansi pri izlasku i zalasku sunca, dajući krajoliku čaroban ambijent. “Slikom na legendarni čarobni vrt ruža”, ambalaža Cedea ima za cilj uhvatiti upravo ovaj trenutak. Rezultat je staklena boca koja odsjaje i blješti do iznenađujućeg efekta. Boje boce trebale su podsjećati na poseban sjaj Dolomita okupanih u crvenoj ruži minerala i plavetnilu neba.

Flagship Tea Shop

Toronto

Flagship Tea Shop Najprometniji trgovački centar u Kanadi donosi svježi novi dizajn trgovine s voćnim čajem od strane Studio Yimu. Projekt vodeće trgovine bio je idealan za potrebe brendiranja kako bi postao novo žarište u trgovačkom centru. Inspirirana kanadskim krajolikom, prekrasna silueta kanadske Plave planine utisnuta je na pozadinu zida u cijeloj trgovini. Kako bi koncept pretvorio u stvarnost, Studio Yimu je ručno izradio skulpturu 275 cm x 180 cm x 150 cm koja omogućuje potpunu interakciju sa svakim kupcem.

Ambalaža Prirodne Kozmetike

Olive Tree Luxury

Ambalaža Prirodne Kozmetike Novi dizajn ambalaže za njemačku luksuznu prirodnu kozmetičku marku prenosi svoju priču o umjetničkom, poput dnevnika, kupanju u toplim bojama. Naizgled kaotična na prvi pogled, pažljivijim pregledom ambalaža prenosi snažno jedinstvo, poruku. Zahvaljujući novom konceptu dizajna svi proizvodi zrače prirodnošću, stilom, drevnim znanjem o liječenju i modernom praktičnošću.

Paviljon

Big Aplysia

Paviljon U procesu urbanog razvoja neizbježno je da će nastati isto izgrađeno okruženje. Tradicionalne zgrade također mogu izgledati sivo i povučeno. Pojava krajobrazne arhitekture posebnog oblika omekšava odnos ljudi u arhitektonskom prostoru, postaje mjesto za razgledavanje i aktivira vitalnost.

Narukvice

Fred

Narukvice Postoji mnogo vrsta narukvica: dizajnerske, zlatne, plastične, jeftine, skupe... koliko god da su lijepe, one su uvijek i jedino samo obične narukvice. FRED je nešto više. Manžete Fred su moderne, a istovremeno prizivaju duh i otmjenost prošlih vremena. Bilo da se nose na gole ruke, svilenu bluzu ili crnu vunenu vestu, uvijek dodaju notu elegancije osobi koja ih nosi. Ta nikada neće proći nezapaženo!

Vizualni Identitet

Jae Murphy

Vizualni Identitet Negativni prostor je korišten jer budi znatiželju i gledatelji ga zapamte jer im se svidi kada dožive taj "Aha!" trenutak. U znak su uklopljeni inicijali J, M, fotoaparat i tronožac u negativnom prostoru. Budući da Jae Murphy često fotografira djecu, velike stepenice formirane imenom te nisko postavljeni fotoaparat sugeriraju da su djeca dobrodošla. Korištenjem negativnog prostora u vizualnom identitetu daje se jedna nova dimenzija svakom elementu i potvrđuje istinitost slogana “An Uncommon View of the Commonplace” (Nesvakidašnji pogled na svakodnevno).