Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slijedite Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Slijedite Fokus Ad-On ND LensGear precizno prilagođava samocentrirane leće različitih promjera. Serija ND LensGear pokriva sve leće kao niti jedna dostupna LensGear. Nema rezanja i nema savijanja: Nema više odvijača, istrošenih remena ili dosadnih ostataka remena koji strše. Sve stane kao šarm. I još jedan plus, njegov alat bez alata! Zahvaljujući pametnom dizajnu centrira se nježno i čvrsto oko leće.

Adapterski Sustav Za Profesionalno Snimanje

NiceDice

Adapterski Sustav Za Profesionalno Snimanje NiceDice-System prvi je višenamjenski adapter u industriji fotoaparata. Čini ugodnim pričvršćivanje opreme s različitim standardima ugradnje različitih marki - poput svjetla, monitora, mikrofona i odašiljača - na one kamere točno onako kako trebaju biti u skladu sa situacijom. Čak i novi standardi za montažu ili novo kupljena oprema mogu se jednostavno integrirati u ND-sustav, samo dobivanjem novog adaptera.

Restoran Bar Krov

The Atticum

Restoran Bar Krov Šarm restorana u industrijskom okruženju trebao bi se ogledati u arhitekturi i namještaju. Crno-siva vapnena žbuka, koja je posebno razvijena za ovaj projekt, jedan je od dokaza tome. Njegova jedinstvena, gruba struktura prolazi kroz sve prostorije. U detaljnoj izvedbi namjerno su korišteni materijali poput sirovog čelika čiji su zavareni šavovi i tragovi brušenja ostali vidljivi. Ovaj dojam potkrepljuje i izbor muntin prozora. Ovim hladnim elementima kontrast je toplo hrastovo drvo, ručno blanjani parket od riblje kosti i potpuno zasađen zid.

Svjetiljka

vanory Estelle

Svjetiljka Estelle kombinira klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno izrađenog staklenog tijela s inovativnom tehnologijom rasvjete koja proizvodi trodimenzionalne svjetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namjerno osmišljena kako bi svjetlosna raspoloženja pretvorila u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačnu raznolikost statičkih i dinamičkih ugođaja koja proizvode sve vrste boja i prijelaza, kojima se upravlja putem dodirne ploče na svjetiljci ili aplikacije za pametni telefon.

Pokretni Paviljon

Three cubes in the forest

Pokretni Paviljon Tri kocke su uređaj s različitim svojstvima i funkcijama (oprema za dječja igrališta, javni namještaj, umjetnički objekti, sobe za meditaciju, sjenice, mala odmorišta, čekaonice, stolice s krovovima), a ljudima mogu donijeti svježa prostorna iskustva. Tri kocke se lako mogu transportirati kamionom, zbog veličine i oblika. Što se tiče veličine, instalacije (nagiba), površina sjedala, prozora itd., svaka kocka je karakteristično dizajnirana. Tri kocke se odnose na japanske tradicionalne minimalne prostore kao što su sobe za čajne ceremonije, s varijabilnošću i pokretljivošću.

Multifunkcionalni Kompleks

Crab Houses

Multifunkcionalni Kompleks Na prostranoj ravnici Šleske nizine, jedna čarobna planina stoji sama, prekrivena maglom misterija, nadvijajući se nad slikovitim gradom Sobotka. Tamo se, usred prirodnih krajolika i legendarnog položaja, planira postaviti kompleks Crab Houses: istraživački centar. Kao dio projekta revitalizacije grada, trebao bi osloboditi kreativnost i inovativnost. Mjesto okuplja znanstvenike, umjetnike i lokalnu zajednicu. Oblik paviljona inspiriran je rakovima koji ulaze u valovito more trave. Noću će biti osvijetljene, nalik krijesnicama koje lebde nad gradom.