Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenske Naušnice

Blue Daisy

Višenamjenske Naušnice Daisy's su složeni cvjetovi s dva cvijeta kombinirana u jedan, unutarnji dio i vanjski laticu. Simbolizira isprepletenost dviju koji predstavljaju pravu ljubav ili konačnu vezu. Dizajn se sljubljuje u jedinstvenost cvijeta tratinčice što omogućuje nositelju Plave tratinčice na više načina. Izbor plavih safira za latice moraju naglasiti nadahnuće, želju i ljubav. Žuti safiri odabrani za središnju laticu cvijeća obuzimaju nositelja osjećaja radosti i ponosa pružajući korisniku potpuni spokoj i povjerenje u iskazivanju njegove elegancije.

Privjesak

Eternal Union

Privjesak Vječna unija Olge Yatskaer, profesionalna povjesničarka koja je odlučila započeti novu karijeru dizajnera nakita, izgleda jednostavno, ali puno smisla. Neki će u njemu pronaći dodir keltskog nakita ili čak Heraklesov čvor. Komad predstavlja jedan beskonačni oblik, koji izgleda kao dva međusobno povezana oblika. Ovaj efekt stvara se mrežaste linije urezane na komad. Drugim riječima - njih dvoje su povezani jedno kao drugo, a jedno je spajanje njih dvoje.

Kolekcija Nakita

Ataraxia

Kolekcija Nakita U kombinaciji s modom i naprednom tehnologijom, cilj projekta je stvoriti komade nakita koji stare gotičke elemente mogu pretočiti u novi stil, raspravljajući o potencijalu tradicionalnog u suvremenom kontekstu. Sa zanimanjem za način na koji gotičke vibracije utječu na publiku, projekt pokušava izazvati jedinstveno individualno iskustvo kroz razigranu interakciju, istražujući odnos dizajna i korisnika. Sintetički dragog kamenja, kao materijal s nižim ekološkim otiscima, izrezani su na neobično ravne površine kako bi bacili svoje boje na kožu radi poboljšanja interakcije.

Collier

Eves Weapon

Collier Evino oružje izrađeno je od 750 karatnih ruža i bijelog zlata. Sadrži 110 dijamanata (20,2ct) i sastoji se od 62 segmenta. Svi imaju dva potpuno različita izgleda: Iz bočnog segmenta segmenti su oblika jabuke, odozgo se mogu vidjeti linije u obliku slova V. Svaki je segment podijeljen u stranu da bi se stvorio učinak opružnog opterećenja koji drži dijamante - dijamanti se drže samo napetošću. To povoljno naglašava blistavost, sjaj i povećava vidljivi sjaj dijamanta. Omogućuje izuzetno lagan i jasan dizajn, unatoč veličini ogrlice.

Prsten

Wishing Well

Prsten Nakon što je u snu posjetila ružin vrt, Tippy je naišla na željni bunar okružen ružama. Ondje je pogledala u bunar i ugledala odraz noćnih zvijezda i poželila želju. Noćne zvijezde predstavljeni su dijamantima, a rubina simbolizira njezinu najdublju strast, snove i nade koje je načinila u bunaru. Ovaj dizajn sadrži prilagođeni kroj ruža, šesterokut rubin kandžu postavljen u 14K čvrstom zlatu. Mali listovi su izrezbareni kako bi pokazali teksturu prirodnih listova. Traka prstena podržava ravan vrh, a zakrivljena je lagano prema unutra. Veličine prstena moraju se matematički izračunati.

Torba Za Torbe

Totepographic

Torba Za Torbe Topografski dizajnirana torba za tote, koja služi kao lagana torba, posebno za vrijeme užurbanih dana provedenih u kupovini ili trčanja. Kapacitet torbe Tote je poput planine i može držati ili nositi mnoge stvari. Orakasta kost tvori cjelokupnu strukturu vreće, oblik topografske karte je površinski materijal poput gorskih neravnih površina.