Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torba Za Torbe

Totepographic

Torba Za Torbe Topografski dizajnirana torba za tote, koja služi kao lagana torba, posebno za vrijeme užurbanih dana provedenih u kupovini ili trčanja. Kapacitet torbe Tote je poput planine i može držati ili nositi mnoge stvari. Orakasta kost tvori cjelokupnu strukturu vreće, oblik topografske karte je površinski materijal poput gorskih neravnih površina.

Privjesak

Taq Kasra

Privjesak Taq Kasra, što znači luk kasra, memento je Sasanskog kraljevstva koje se sada nalazi u Iraku. Ovaj privjesak nadahnut geometrijom Taq kasre i veličinom bivših suverenosti koja je bila u njihovoj strukturi i subjektivizmu, korišten je u ovoj arhitektonskoj metodi za izradu ovog etosa. Najvažniji atribut je to što je moderni dizajn učinio ovaj komad izrazitim pogledom, tako da bočni pogled izgleda poput tunela, donosi subjektivizam i oblik frontalnog pogleda, čime je napravio lučni prostor.

Kolekcija Ženske Odjeće

Utopia

Kolekcija Ženske Odjeće Yina Hwang u ovoj se kolekciji uglavnom nadahnula oblicima koji su simetrični i asimetrični s dodirom underground glazbe. Kurirala je ovu kolekciju na temelju svog središnjeg trenutka samoogrljaja, stvorivši kolekciju funkcionalnih, ali apstraktnih odjevnih predmeta i pribora koji će utjeloviti priču o svom iskustvu. Svaki print i tkanina u projektu su originalni, a za podnožje tkanina uglavnom se koristi PU koža, saten, Power Mash i Spandex.

Ogrlica I Naušnice Set

Ocean Waves

Ogrlica I Naušnice Set Ogrlica od oceanskih valova prekrasan je komad suvremenog nakita. Temeljna inspiracija dizajna je ocean. Prostranost, vitalnost i čistoća ključni su elementi projicirani u ogrlici. Dizajner je upotrijebio dobru ravnotežu plave i bijele boje kako bi predstavio viziju prskanja valova oceana. Ručno je izrađen od 18 K bijelog zlata i obložen dijamantima i plavim safirom. Ogrlica je prilično velika, ali nježna. Dizajnirana je tako da odgovara svim oblicima odjeće, ali više je prikladna uparena s dekolteom koji se neće preklapati.

Tiskani Tekstil

The Withering Flower

Tiskani Tekstil Cvijet vjetra je proslava snage slike cvijeta. Cvijet je popularna tema napisana kao personifikacija u kineskoj literaturi. Za razliku od popularnosti cvjetajućeg cvijeta, slike propadajućeg cvijeta često su povezane s jinxom i tabuima. Zbirka proučava ono što oblikuje percepciju zajednice o onome što je uzvišeno i pogrešno. Dizajnirana u haljinama od tila od 100 cm do 200 cm, sitotiskom na prozirnim tkaninama mreža, tekstilna tehnika omogućava da otisci ostanu neprozirni i elastični na mrežici, stvarajući izgled otisaka lebdećih u zraku.

Prsten

Arch

Prsten Dizajner dobiva inspiraciju iz oblika lučnih struktura i duge. Dva motiva - oblik luka i oblik kapi, kombinirani su kako bi stvorili jedinstvenu trodimenzionalnu formu. Kombinacijom minimalnih linija i oblika te korištenjem jednostavnih i uobičajenih motiva, rezultat je jednostavan i elegantan prsten koji je izrađen odvažno i razigrano pružajući prostor za protok energije i ritma. Iz različitih kutova mijenja se oblik prstena - oblik kaplje se gleda iz prednjeg kuta, oblik luka se gleda iz bočnog kuta, a križ se gleda iz gornjeg kuta. Ovo pruža poticaj za korisnika.