Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Collier

Eves Weapon

Collier Evino oružje izrađeno je od 750 karatnih ruža i bijelog zlata. Sadrži 110 dijamanata (20,2ct) i sastoji se od 62 segmenta. Svi imaju dva potpuno različita izgleda: Iz bočnog segmenta segmenti su oblika jabuke, odozgo se mogu vidjeti linije u obliku slova V. Svaki je segment podijeljen u stranu da bi se stvorio učinak opružnog opterećenja koji drži dijamante - dijamanti se drže samo napetošću. To povoljno naglašava blistavost, sjaj i povećava vidljivi sjaj dijamanta. Omogućuje izuzetno lagan i jasan dizajn, unatoč veličini ogrlice.

Prsten

Wishing Well

Prsten Nakon što je u snu posjetila ružin vrt, Tippy je naišla na željni bunar okružen ružama. Ondje je pogledala u bunar i ugledala odraz noćnih zvijezda i poželila želju. Noćne zvijezde predstavljeni su dijamantima, a rubina simbolizira njezinu najdublju strast, snove i nade koje je načinila u bunaru. Ovaj dizajn sadrži prilagođeni kroj ruža, šesterokut rubin kandžu postavljen u 14K čvrstom zlatu. Mali listovi su izrezbareni kako bi pokazali teksturu prirodnih listova. Traka prstena podržava ravan vrh, a zakrivljena je lagano prema unutra. Veličine prstena moraju se matematički izračunati.

Torba Za Torbe

Totepographic

Torba Za Torbe Topografski dizajnirana torba za tote, koja služi kao lagana torba, posebno za vrijeme užurbanih dana provedenih u kupovini ili trčanja. Kapacitet torbe Tote je poput planine i može držati ili nositi mnoge stvari. Orakasta kost tvori cjelokupnu strukturu vreće, oblik topografske karte je površinski materijal poput gorskih neravnih površina.

Privjesak

Taq Kasra

Privjesak Taq Kasra, što znači luk kasra, memento je Sasanskog kraljevstva koje se sada nalazi u Iraku. Ovaj privjesak nadahnut geometrijom Taq kasre i veličinom bivših suverenosti koja je bila u njihovoj strukturi i subjektivizmu, korišten je u ovoj arhitektonskoj metodi za izradu ovog etosa. Najvažniji atribut je to što je moderni dizajn učinio ovaj komad izrazitim pogledom, tako da bočni pogled izgleda poput tunela, donosi subjektivizam i oblik frontalnog pogleda, čime je napravio lučni prostor.

Kolekcija Ženske Odjeće

Utopia

Kolekcija Ženske Odjeće Yina Hwang u ovoj se kolekciji uglavnom nadahnula oblicima koji su simetrični i asimetrični s dodirom underground glazbe. Kurirala je ovu kolekciju na temelju svog središnjeg trenutka samoogrljaja, stvorivši kolekciju funkcionalnih, ali apstraktnih odjevnih predmeta i pribora koji će utjeloviti priču o svom iskustvu. Svaki print i tkanina u projektu su originalni, a za podnožje tkanina uglavnom se koristi PU koža, saten, Power Mash i Spandex.

Ogrlica I Naušnice Set

Ocean Waves

Ogrlica I Naušnice Set Ogrlica od oceanskih valova prekrasan je komad suvremenog nakita. Temeljna inspiracija dizajna je ocean. Prostranost, vitalnost i čistoća ključni su elementi projicirani u ogrlici. Dizajner je upotrijebio dobru ravnotežu plave i bijele boje kako bi predstavio viziju prskanja valova oceana. Ručno je izrađen od 18 K bijelog zlata i obložen dijamantima i plavim safirom. Ogrlica je prilično velika, ali nježna. Dizajnirana je tako da odgovara svim oblicima odjeće, ali više je prikladna uparena s dekolteom koji se neće preklapati.