Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Touch

Prsten Jednostavnom gestom, akcija dodirivanja prenosi bogate emocije. Kroz dodirni prsten dizajner želi prenijeti ovaj topli i bezobličan osjećaj s hladnim i čvrstim metalom. 2 krivulje su spojene u obliku prstena koji sugerira da se dvije osobe drže za ruke. Prsten mijenja svoj oblik kada se njegov položaj okreće na prstu i promatra se iz različitih kutova. Kad se spojeni dijelovi postave između prstiju, prsten se pojavljuje ili žuti ili bijeli. Kad se povezani dijelovi postave na prst, možete zajedno uživati u žutoj i bijeloj boji.

Naziv projekta : Touch, Ime dizajnera : Yumiko Yoshikawa, Ime klijenta : Yumiko Yoshikawa.

Touch Prsten

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.