Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Moderna Haljina Na Haljini

Le Maestro

Moderna Haljina Na Haljini Le Maestro revolucionira haljinu cipela ugrađujući "matricu za petu" titanijsku matricu s direktnim metalnim sinterom (DMLS). 'Matrix peta' smanjuje vizualnu masu dijela pete i pokazuje strukturnu cjelovitost cipela haljine. Kako bi upotpunila elegantan vamp, za gornji dio izrazitog asimetričnog dizajna koristi se visokozrnata koža. Integriranje dijela pete u gornji dio sastavljeno je u glatkoj i profinjenoj silueti.

Suvremeni Qipao

The Remains

Suvremeni Qipao Inspiracija je iz kineskih relikvija, "Keramika" je najpopularnija zastupljenost koja je najpopularnija bez obzira na kralja i ljude. U mojoj studiji i danas su središnji kineski estetski standardi mode i Feng Shui (dizajn interijera i okoliša) nepromijenjeni. Vole vidi, prolaze i žele. Želio bih dizajnirati Qipao kako bi implikaciju i značajku keramike prenio iz stare dinastije u suvremenu modu. I izaziva ljude koji su zaboravili svoju kulturu i nacionalnost kad god smo u i-generaciji.

Broš

Chiromancy

Broš Svaka osoba je jedinstvena i originalna. To je vidljivo i po obrascima na našim prstima. Nacrtane linije i znakovi naših ruku također su prilično originalni. Uz to, svaka osoba ima niz kamenja, koja su im po kvaliteti bliska ili povezana s osobnim događajima. Sve ove značajke daju promatraču koji razmišlja, toliko poučnih i atraktivnih, što omogućava izradu personaliziranog nakita na temelju ovih linija i znakova pojedinih stvari. Ova vrsta ukrasa i nakita - čini vaš osobni umjetnički kôd

Nakit

Angels OR Demons

Nakit Svjedoci smo stalne bitke između dobra i zla, tame i svjetla, dana i noći, kaosa i reda, rata i mira, heroja i negativca svaki dan. Bez obzira na našu religiju ili nacionalnost, ispričana nam je priča o našim stalnim suputnicima: anđeo koji sjedi na našem desnom ramenu i demon s lijeve strane, anđeo nas uvjerava da činimo dobro i bilježi naša dobra djela. činiti loše i vodi evidenciju o našim lošim djelima. Anđeo je metafora za naš "superego", a đavo zalaže za "Id" i stalnu bitku između savjesti i nesvjesnog.

Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moje osjećaje. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i također kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašen, ranjiv i trebam zaštitu. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoobrani. Iako je ta ideja izblijedjela tijekom ovog projekta, ona i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „potres zemlje“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjen je jakim ženama, a imao je za cilj pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.

Nakit

odyssey

Nakit Osnovna ideja monomere odiseje uključuje prekrivanje voluminoznih, geometrijskih oblika s uzorkom kože. Iz toga se razvija interakcija jasnoće i izobličenja, transparentnosti i prikrivanja. Svi se geometrijski oblici i uzorci mogu kombinirati po volji, mijenjati i nadopunjavati dodacima. Ova fascinantna, jednostavna ideja omogućuje stvaranje gotovo neiscrpnog asortimana dizajna, savršeno usklađenih s mogućnostima koje nudi brzo prototipiranje (3D ispis), jer svaki kupac može proizvesti potpuno individualni i jedinstveni predmet (posjetite: www.monomer. eu-shop).