Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misao kao prevoditelj za slijepe osobe. Ovu tkaninu mogu čitati ljudi s dobrim vidom, a ona je namijenjena njima da pomognu slijepim osobama koje počinju gubiti vid ili imaju problema s vidom; kako biste naučili brajev sustav s prijateljskim i uobičajenim materijalom: tkaninom. Sadrži abecedu, brojeve i interpunkcijske znakove. Nisu dodane boje. Proizvod je to proizvoda sive boje kao načela percepcije svjetlosti. To je projekt društvenog značenja i nadilazi komercijalni tekstil.

Naočale

Mykita Mylon, Basky

Naočale Kolekcija MYKITA MYLON izrađena je od laganog poliamidnog materijala koji ima izuzetnu individualnu prilagodljivost. Ovaj posebni materijal stvara se sloj po sloj zahvaljujući tehnici selektivnog laserskog sinteriranja (SLS). Ponovno interpretirajući tradicionalni okrugli i ovalni okrugli oblik naočala panto koji je bio moderan 1930-ih, model BASKY dodaje novo lice ovoj kolekciji naočala koja je prvobitno dizajnirana za upotrebu u sportu.

Sat

Ring Watch

Sat Ring Ring predstavlja maksimalno pojednostavljenje tradicionalnog ručnog sata uklanjanjem brojeva i ruku u korist dva prstena. Ovaj minimalistički dizajn pruža čist i jednostavan izgled koji se savršeno spaja s estetikom privlačnog sata. Kruna potpisa još uvijek pruža učinkovito sredstvo za promjenu sata, dok njegov skriveni e-tinta prikazuje živopisne trake u boji s izuzetnom definicijom, na kraju održavajući analogni aspekt, a istovremeno pruža duži vijek trajanja baterije.

Ogrlica I Broš

I Am Hydrogen

Ogrlica I Broš Dizajn je inspiriran neoplatonskom filozofijom makrokozmosa i mikrokosmosa, videći iste obrasce reproducirane na svim razinama kozmosa. Osjećajući zlatni omjer i redoslijed vlakana, ogrlica ima matematički dizajn koji oponaša uzorke filotaksije promatrane u prirodi, kao što se vidi kod suncokreta, tratinčica i raznih drugih biljaka. Zlatni torus predstavlja Svemir, umotan u tkaninu prostora-vremena. "Ja sam vodik" istovremeno predstavlja model "Univerzalnog postojanja dizajna" i model samog Univerzuma.

Upciklirani Nakit

Clairely Upcycled Jewellery

Upciklirani Nakit Prekrasan, jasan, upciklirani nakit, dizajniran iz potrebe da se otpadni materijal upotrebljava za proizvodnju lustera Claire de Lune. Ova linija razvila se u znatan broj zbirki - sve pričaju priče, a sve predstavljaju vrlo osobne poglede na filozofije dizajnera. Transparentnost je vitalni dio vlastite filozofije dizajnera, a na to se odražava izbor korištenog akrila. Osim korištenog zrcalnog akrila koji sam reflektira svjetlost, materijal je uvijek proziran, u boji ili bistri. CD ambalaža pojačava koncepte zamjene.

Prsten

The Empress

Prsten Fantastični ljepotni kamen - pirop - njegova suština donosi veličinu i svečanost. To je ljepota i jedinstvenost kamena identificirala sliku, koja je namijenjena budućem ukrasu. Trebalo je stvoriti jedinstveni okvir za kamen, koji bi ga nosio u zrak. Kamen je bio izvučen izvan držanog metala. Ova formula senzualnu strast i privlačnu silu. Važno je bilo zadržati klasični koncept, podupirući modernu percepciju nakita.