Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Odjeća

Bamboo lattice

Odjeća U Vijetnamu primjenjujemo tehniku rešetki od bambusa u mnogim proizvodima kao što su brodovi, namještaj, kavez za piletinu, lampioni ... Bambusove rešetke su snažne, jeftine i jednostavne za izradu. Moja je vizija stvoriti modu odjeće koja će biti uzbudljiva i graciozna, sofisticirana i šarmantna. Primijenila sam ovaj detalj rešetke od bambusa na neke svoje modele pretvorbom sirove, tvrde i redovite rešetke u mekani materijal. Moji dizajni kombiniraju tradiciju s modernim oblikom, tvrdoću rešetkastog uzorka i mekoću pijeska sitnih tkanina. Fokusiram se na formu i detalje, što šarmu i ženstvenosti donosim korisnike.

Dijamantni Prsten

The Great Goddess Isida

Dijamantni Prsten Isida je 14K zlatni prsten koji vam klizi prstom kako bi stvorio šarmantan izgled. Pročelje Isida prstena krasi jedinstveni elementi poput dijamanata, ametista, citrina, tsavorita, topaza i upotpunjeno je bijelim i žutim zlatom. Svaki komad ima svoj određeni materijal, što ga čini jedinstvenim. Uz to, ravna staklena fasada na narezanim draguljima reflektira različite zrake svjetlosti u raznim ambijentima, dodajući ekskluzivni lik prstenu.

Ogrlica

Scar is No More a Scar

Ogrlica Dizajn iza sebe ima dramatično bolnu priču. Bila je inspirirana mojim nezaboravnim sramotnim ožiljkom na tijelu koji je spaljen snažnim vatrometom kad sam imao 12 godina. Pokušavši to prekriti tetovažom, tetovaž me upozorio da bi bilo gore pokriti strah. Svatko ima svoj ožiljak, svatko ima svoju nezaboravnu bolnu priču ili povijest, najbolje rješenje za izlječenje je naučiti kako se suočiti s njim i snažno ga svladati, umjesto da se prikrije ili pokuša iz njega pobjeći. Stoga se nadam da će se ljudi koji nose moj nakit osjećati snažnije i pozitivnije.

Spojeni Sat

COOKOO

Spojeni Sat COOKOO ™, prvi svjetski dizajnerski pametni sat koji kombinira analogni pokret s digitalnim zaslonom. S ikoničnim dizajnom za svoje ultra čiste linije i pametne funkcionalnosti, sat prikazuje željene obavijesti s vašeg pametnog telefona ili iPada. Zahvaljujući COOKOO App ™ korisnici ostaju u kontroli svog povezanog života odabirom obavijesti i upozorenja koji žele primiti pravo na zglob. Pritiskom na prilagodljiv gumb KOMANDA omogućit ćete daljinsko aktiviranje kamere, reprodukciju glazbe na daljinskom upravljaču, prijavu na Facebook s jednim gumbom i mnoge druge mogućnosti.

Futrola Za Laptop

Olga

Futrola Za Laptop Futrola za laptop sa posebnim remenom i specijalnim pričvršćivanjem drugog sustava kućišta. Za materijal sam uzeo recikliranu kožu. Postoji nekoliko boja iz kojih svatko može pokupiti svoje. Cilj mi je bio napraviti običan, zanimljiv laptop slučaj gdje je sustav lako brige i gdje možete pričvrstiti još jedan slučaj ako sa sobom trebate nositi provjerljivi Mac book pro i Ipad ili mini Ipad. Pod sobom možete nositi kišobran ili novine ispod kućišta. Jednostavno promjenjiv slučaj za svaki dan.

Kabanica

UMBRELLA COAT

Kabanica Ovaj kabanica je kombinacija kišnog kaputa, kišobrana i vodootpornih hlača. Ovisno o vremenskim uvjetima i količini kiše, ona se može prilagoditi različitim razinama zaštite. Njegova jedinstvena karakteristika je što kombinira kišni kaput i kišobran u jednom stavku. S kišobranom kabanicom ruke su slobodne. Također, može biti savršen za sportske aktivnosti poput vožnje bicikla. Osim toga, u prepunoj ulici ne naletite na druge kišobrane, jer se kapuljača od suncobrana proteže iznad ramena.