Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ogrlica I Naušnice Set

Ocean Waves

Ogrlica I Naušnice Set Ogrlica od oceanskih valova prekrasan je komad suvremenog nakita. Temeljna inspiracija dizajna je ocean. Prostranost, vitalnost i čistoća ključni su elementi projicirani u ogrlici. Dizajner je upotrijebio dobru ravnotežu plave i bijele boje kako bi predstavio viziju prskanja valova oceana. Ručno je izrađen od 18 K bijelog zlata i obložen dijamantima i plavim safirom. Ogrlica je prilično velika, ali nježna. Dizajnirana je tako da odgovara svim oblicima odjeće, ali više je prikladna uparena s dekolteom koji se neće preklapati.

Tiskani Tekstil

The Withering Flower

Tiskani Tekstil Cvijet vjetra je proslava snage slike cvijeta. Cvijet je popularna tema napisana kao personifikacija u kineskoj literaturi. Za razliku od popularnosti cvjetajućeg cvijeta, slike propadajućeg cvijeta često su povezane s jinxom i tabuima. Zbirka proučava ono što oblikuje percepciju zajednice o onome što je uzvišeno i pogrešno. Dizajnirana u haljinama od tila od 100 cm do 200 cm, sitotiskom na prozirnim tkaninama mreža, tekstilna tehnika omogućava da otisci ostanu neprozirni i elastični na mrežici, stvarajući izgled otisaka lebdećih u zraku.

Prsten

Arch

Prsten Dizajner dobiva inspiraciju iz oblika lučnih struktura i duge. Dva motiva - oblik luka i oblik kapi, kombinirani su kako bi stvorili jedinstvenu trodimenzionalnu formu. Kombinacijom minimalnih linija i oblika te korištenjem jednostavnih i uobičajenih motiva, rezultat je jednostavan i elegantan prsten koji je izrađen odvažno i razigrano pružajući prostor za protok energije i ritma. Iz različitih kutova mijenja se oblik prstena - oblik kaplje se gleda iz prednjeg kuta, oblik luka se gleda iz bočnog kuta, a križ se gleda iz gornjeg kuta. Ovo pruža poticaj za korisnika.

Prsten

Touch

Prsten Jednostavnom gestom, akcija dodirivanja prenosi bogate emocije. Kroz dodirni prsten dizajner želi prenijeti ovaj topli i bezobličan osjećaj s hladnim i čvrstim metalom. 2 krivulje su spojene u obliku prstena koji sugerira da se dvije osobe drže za ruke. Prsten mijenja svoj oblik kada se njegov položaj okreće na prstu i promatra se iz različitih kutova. Kad se spojeni dijelovi postave između prstiju, prsten se pojavljuje ili žuti ili bijeli. Kad se povezani dijelovi postave na prst, možete zajedno uživati u žutoj i bijeloj boji.

Strukturalni Prsten

Spatial

Strukturalni Prsten Dizajn uključuje metalnu konstrukciju okvira u kojoj se druzy drži tako da se naglašava kako kamen, tako i metalna konstrukcija okvira. Konstrukcija je prilično otvorena i osigurava da je kamen zvijezda dizajna. Nepravilan oblik druzy i metalnih kuglica koje drže strukturu unosi malo mekoće u dizajn. To je podebljano, oštro i nosivo.

Dizajn Odjeće

Sidharth kumar

Dizajn Odjeće NS GAIA suvremena je etiketa za žensku odjeću podrijetlom iz New Delhija koja je bogata jedinstvenim dizajnom i tehnikama tkanina. Marka je veliki zagovornik promišljene proizvodnje i svih stvari od biciklizma i recikliranja. Važnost ovog faktora ogleda se u stupovima imenovanja, 'N' i 'S' u NS GAIA koji zastupaju prirodu i održivost. Pristup NS GAIA je "manje je više". Oznaka igra aktivnu ulogu u usporenom modnom pokretu osiguravajući da je utjecaj na okoliš minimalan.