Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Elegantan collier inspiriran ruffovima, drevnim ukrasima za vrat koji možete vidjeti na mnogim prekrasnim slikama XVI i XVII stoljeća. Karakterizira ga moderan i moderan dizajn, pojednostavljuje tipičan stil ruffova koji ga pokušavaju učiniti modernim i suvremenim. Sofisticirani učinak koji daje eleganciju korisniku, upotrebom crne ili bijele boje omogućuje mnoštvo kombinacija modernog i čistog dizajna. Jednodijelna ogrlica, fleksibilna i lagana. Neprocjenjiv materijal, ali impresivno dizajniran na visoku modu, što ovaj collier ne predstavlja samo dragulj, već i novi ukras tijela.

Nakit-Naušnice

Eclipse Hoop Earrings

Nakit-Naušnice Postoji jedna pojava koja kontinuirano uhićuje naše ponašanje, zaustavljajući nas mrtvima u svojim tragovima. Astrološki fenomen pomračenja Sunca zaintrigirao je ljude iz najranijih doba čovječanstva. Od iznenadnog potamnjenja neba i mrlje sunca bacila je dugu sjenu straha, sumnje i čuda na mašte. Zapanjujuća priroda pomračenja Sunca ostavlja trajan dojam na sve nas. Naušnice s dijamantskim pomračenjem od 18K bijelog zlata nadahnute su pomrčinom iz 2012. godine. Dizajn pokušava uhvatiti tajanstvenu prirodu i ljepotu sunca i mjeseca.

Luksuzne Cipele

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksuzne Cipele Linija "dragulja u obliku sandala / oblika", nazvana Conspiracy, Gianluca Tamburini osnovana je 2010. Cipele zavjere kombiniraju tehnologiju i estetiku. Pete i potplati izrađeni su od materijala poput lakog aluminija i titana koji se lijevaju u skulpturalnim oblicima. Silueta cipela zatim je naglašena polu / dragim kamenjem i drugim raskošnim ukrasima. Visoka tehnologija i najsuvremeniji materijali tvore modernu skulpturu, koja ima oblik sandale, ali gdje su još uvijek vidljivi dodir i iskustvo kvalificiranih talijanskih majstora.

Broš

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broš Lik i vanjski oblik predmeta omogućuju promjenu novog dizajna ukrasa. U živahnoj se prirodi jedno razdoblje mijenja u drugo. Proljeće slijedi zima, a jutro dolazi poslije noći. Boje se također mijenjaju, kao i atmosfera. Ovaj princip zamjene, izmjenjivanje slika prenose se u ukrase «Azijske metamorfoze», zbirke u kojoj se dva različita stanja, dvije nesputane slike odražavaju u jednom predmetu. Pokretni elementi konstrukcije omogućuju promjenu karaktera i izgleda ukrasa.

Analogni Sat

Kaari

Analogni Sat Ovaj se dizajn temelji na standardnom 24-satnom analognom mehanizmu (polučasovna ruka u satu). Ovaj dizajn je opremljen s dva reza u obliku luka. Kroz njih se mogu vidjeti ruke sata i minuta skretanja. Ruka sata (disk) podijeljena je u dva segmenta različitih boja koji, rotirajući, označavaju AM ili PM vrijeme, ovisno o boji koja počinje biti vidljiva. Minutna ruka vidljiva je kroz luk većeg radijusa i određuje koji minutni utor odgovara biranju od 0-30 minuta (nalazi se na unutarnjem polumjeru luka) i utor 30-60 minuta (nalazi se na vanjskom polumjeru).

Moderna Haljina Na Haljini

Le Maestro

Moderna Haljina Na Haljini Le Maestro revolucionira haljinu cipela ugrađujući "matricu za petu" titanijsku matricu s direktnim metalnim sinterom (DMLS). 'Matrix peta' smanjuje vizualnu masu dijela pete i pokazuje strukturnu cjelovitost cipela haljine. Kako bi upotpunila elegantan vamp, za gornji dio izrazitog asimetričnog dizajna koristi se visokozrnata koža. Integriranje dijela pete u gornji dio sastavljeno je u glatkoj i profinjenoj silueti.