Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Doppio

Prsten Ovo je uzbudljiv dragulj mistične prirode. "Doppio", u spiralnom obliku, putuje u dva smjera simbolizirajući vrijeme muškaraca: njihovu prošlost i budućnost. Ona nosi srebro i zlato koji predstavljaju razvoj vrlina ljudskog duha tokom njegove povijesti na Zemlji.

Ogrlica

Sakura

Ogrlica Ogrlica je vrlo fleksibilna i izrađena je od različitih komada koji se bez ikakvog lijepljenja leže zajedno da bi se lijepo kaskadirali na ženskom vratu. Središnje cvijeće s desne strane se okreće, a postoji mogućnost da se lijevi kraći komad ogrlice zasebno koristi kao broš. Ogrlica je vrlo lagana s obzirom na 3D oblik i složenost komada. Ukupna težina za njega iznosi 362,50 grama 18 karata, s 518,75 karata kamena i dijamanata

Svileni Četverokut

Passion

Svileni Četverokut "Strast" je jedan od objekata "Pozdravi". Svileni šal lijepo uklopite u džepni kvadrat ili ga uokvirite kao umjetničko djelo i učinite ga cijelim životom. To je poput igre - svaki objekt ima više funkcija. "Pozdravi" utjelovljuju nježnu povezanost starih zanata i predmeta modernog dizajna. Svaki je dizajn jedinstveno umjetničko djelo i priča drugačiju priču. Zamislite mjesto na kojem svaki mali detalj govori priču, gdje je kvaliteta vrijednost života, a najveći luksuz je istina sebi. Ovdje se susreću "Pozdravi". Neka vas umjetnost upozna i ostari sa vama!

Kolekcija Nakita

Future 02

Kolekcija Nakita Projekt Future 02 kolekcija je nakita s zabavnim i živopisnim zavojem nadahnutim teoremama krugova. Svaki je komad stvoren softverom za računalno oblikovanje, koji je u cijelosti ili djelomično izgrađen selektivnom tehnologijom laserskog sinteriranja ili čeličnim 3D tiskanjem i ručno završen tradicionalnim tehnikama izrade srebrnjaka. Zbirka crpi inspiraciju iz oblika kruga i pažljivo je osmišljena da vizualizira euklidske teoreme u obrasce i oblike nošenja umjetnosti, simbolizirajući na taj način novi početak; polazna točka za uzbudljivu budućnost.

Trench Kaput

Renaissance

Trench Kaput Ljubav i svestranost. Prekrasna priča utisnuta u tkaninu, krojenje i koncept ovog trench'coat-a, zajedno sa svim ostalim odjevnim predmetima iz kolekcije. Jedinstvenost ovog komada zasigurno je urbani dizajn, minimalistički dodir, no ono što ovdje zaista iznenađuje, radije bi mogla biti njegova svestranost. Samo zatvori oči, molim te. Prvo, trebali biste vidjeti ozbiljnu osobu koja ide na njezin ozbiljan posao. Sada odmahnite glavom, a upravo ispred vas vidjet ćete napisanu plavu jaknu s jarkom, na kojoj će biti neke 'magnetske misli'. Napisana rukom. S ljubavlju, ukor!