Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Moon Curve

Prsten Prirodni svijet je u stalnom kretanju jer balansira između reda i kaosa. Dobar dizajn nastaje iz iste napetosti. Njegove kvalitete snage, ljepote i dinamičnosti proizlaze iz umjetnikove sposobnosti da ostane otvoren tim suprotnostima tijekom samog čina stvaranja. Gotovo djelo je zbroj bezbrojnih izbora koje umjetnik donosi. Sva misao i nikakav osjećaj rezultirat će ukočenim i hladnim radom, dok sav osjećaj i nikakva kontrola daju poslu koji se ne uspijeva izraziti. Prepletanje njih dvoje bit će izraz samog plesa života.

Haljina

Nyx's Arc

Haljina Kad svjetlost prodire kroz prozore s finom razinom, stvorit će razinu estetske rasvjete, osvjetljenja kako bi ljude dovela u sobu kad je tajnovit i miran um, kao Nyx s tajanstvenim i tihim, upotrebom laminirane tkanine i uviti kako bi se zataškalo takvo tumačenje ljepote.

Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Elegantan collier inspiriran ruffovima, drevnim ukrasima za vrat koji možete vidjeti na mnogim prekrasnim slikama XVI i XVII stoljeća. Karakterizira ga moderan i moderan dizajn, pojednostavljuje tipičan stil ruffova koji ga pokušavaju učiniti modernim i suvremenim. Sofisticirani učinak koji daje eleganciju korisniku, upotrebom crne ili bijele boje omogućuje mnoštvo kombinacija modernog i čistog dizajna. Jednodijelna ogrlica, fleksibilna i lagana. Neprocjenjiv materijal, ali impresivno dizajniran na visoku modu, što ovaj collier ne predstavlja samo dragulj, već i novi ukras tijela.

Nakit-Naušnice

Eclipse Hoop Earrings

Nakit-Naušnice Postoji jedna pojava koja kontinuirano uhićuje naše ponašanje, zaustavljajući nas mrtvima u svojim tragovima. Astrološki fenomen pomračenja Sunca zaintrigirao je ljude iz najranijih doba čovječanstva. Od iznenadnog potamnjenja neba i mrlje sunca bacila je dugu sjenu straha, sumnje i čuda na mašte. Zapanjujuća priroda pomračenja Sunca ostavlja trajan dojam na sve nas. Naušnice s dijamantskim pomračenjem od 18K bijelog zlata nadahnute su pomrčinom iz 2012. godine. Dizajn pokušava uhvatiti tajanstvenu prirodu i ljepotu sunca i mjeseca.

Luksuzne Cipele

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksuzne Cipele Linija "dragulja u obliku sandala / oblika", nazvana Conspiracy, Gianluca Tamburini osnovana je 2010. Cipele zavjere kombiniraju tehnologiju i estetiku. Pete i potplati izrađeni su od materijala poput lakog aluminija i titana koji se lijevaju u skulpturalnim oblicima. Silueta cipela zatim je naglašena polu / dragim kamenjem i drugim raskošnim ukrasima. Visoka tehnologija i najsuvremeniji materijali tvore modernu skulpturu, koja ima oblik sandale, ali gdje su još uvijek vidljivi dodir i iskustvo kvalificiranih talijanskih majstora.

Broš

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broš Lik i vanjski oblik predmeta omogućuju promjenu novog dizajna ukrasa. U živahnoj se prirodi jedno razdoblje mijenja u drugo. Proljeće slijedi zima, a jutro dolazi poslije noći. Boje se također mijenjaju, kao i atmosfera. Ovaj princip zamjene, izmjenjivanje slika prenose se u ukrase «Azijske metamorfoze», zbirke u kojoj se dva različita stanja, dvije nesputane slike odražavaju u jednom predmetu. Pokretni elementi konstrukcije omogućuju promjenu karaktera i izgleda ukrasa.