Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Broš

The Sunshine

Broš Značajka ovog nakita je u tome što je ovdje korišten veliki kameni složeni oblik koji je postavljen na nevidljivi (zračni) okvir. Nakit dizajna nakita otvara samo kamenje skrivajući tehnologiju montaže. Sam kamen drže dva neupadljiva učvršćenja i tanka ploča obasjana dijamantima. Ova ploča je osnova svih brojeva nosećih konstrukcija. Drži i drugi kamen. Cjelokupna kompozicija postala je moguća nakon obrade glavnoga brusnog kamena.

Prsten

Pollen

Prsten Svaki je komad interpretacija fragmenta prirode. Priroda postaje izgovor za pružanje života draguljima, igrajući se svjetlima tekstura i sjena. Cilj je pružiti dragulju s interpretiranim oblicima kao što bi ih priroda dizajnirala svojom osjetljivošću i senzualnošću. Svi su komadi ručno dovršeni kako bi poboljšali teksture i posebnosti dragulja. Stil je čist da dosegne supstancu biljnog života. Rezultat daje komad jedinstven i bezvremenski duboko povezan s prirodom.

Prilagodljiv Nakit

Gravity

Prilagodljiv Nakit Iako je u 21. stoljeću upotreba visokih suvremenih tehnologija, novih materijala ili ekstremno novih oblika često nužna inovacija, Gravity dokazuje suprotno. Gravitacija je kolekcija prilagodljivog nakita koja koristi samo struganje, vrlo staru tehniku i gravitaciju, neiscrpni resurs. Kolekcija se sastoji od velikog broja srebrnih ili zlatnih elemenata, različitih dizajna. Svaki od njih može se povezati s bisernim ili kamenim niti i privjescima. Kolekcija tako predstavlja beskonačnost različitih dragulja.

Kolekcija Ženske Odjeće

The Hostess

Kolekcija Ženske Odjeće Diplomirana kolekcija Daria Zhiliaeva govori o ženstvenosti i muževnosti, snazi i krhkosti. Inspiracija zbirke potječe iz stare bajke iz ruske literature. Domaćica bakrene planine čarobna je zaštitnica rudara iz stare ruske bajke. U ovoj kolekciji možete vidjeti prekrasan brak ravnih linija, nadahnut rudarskim uniformama, i graciozne količine ruske narodne nošnje. Članovi tima: Daria Zhiliaeva (dizajnerica), Anastasiia Zhiliaeva (asistentica dizajnera), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Torba, Večernja Torba

Tango Pouch

Torba, Večernja Torba Tango torbica je izvanredna torba s doista inovativnim dizajnom. To je nosivo umjetničko djelo koje nosi ručka za ručne ručke i omogućava vam da imate slobodne ruke. U unutrašnjosti je dovoljno prostora, a konstrukcija sklopivog magneta za zatvaranje daje neočekivano lako i široko otvaranje. Torbica je izrađena od mekane kože od teleće kože s voskom za nevjerojatno ugodan dodir ručke i natečenim bočnim umetcima, koji su namjerno kontrastni konstrukciji glavnog tijela izrađenoj od takozvane glazirane kože.

Kaput Koji Može Biti Kabriolet

Eco Furs

Kaput Koji Može Biti Kabriolet Kaput koji može biti 7-u-1 inspiriran je zaposlenim damama iz karijere koje se odluče za jedinstvenu, ekološku i funkcionalnu dnevnu garderobu. U njemu se stari, ali opet u trendu, ručno šivani skandinavski tekstil iz Rya Rug-a reinterpretira na moderan način što rezultira uklopljenim vunenim odjevnim predmetima koji su, poput svog krzna, u pogledu performansi. Razlika je u detaljima i ljubaznosti prema životinjama i okolišu. Tijekom godina, Eco Furs su testirani u različitim europskim zimskim klimama što je pomoglo u razvoju kvaliteta ovog kaputa i ostalih novijih komada do savršenstva.