Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sjedenje Za Tranzitne Jahače

Door Stops

Sjedenje Za Tranzitne Jahače Door Stops je suradnja dizajnera, umjetnika, jahača i stanovnika zajednice kako bi se popunili zapušteni javni prostori poput tranzitnih stajališta i slobodnih mjesta, s mogućnostima za sjedenje kako bi grad učinili ugodnijim mjestom. Dizajnirane da omoguće sigurniju i estetski ugodniju alternativu onoj koja trenutno postoji, jedinice su prepune velikih prikazivanja javnih umjetnosti naručenih od lokalnih umjetnika, čineći vozačima lako prepoznatljiv, siguran i ugodan prostor za čekanje.

Naziv projekta : Door Stops, Ime dizajnera : Craig L. Wilkins, Ime klijenta : Detroit Community Design Center.

Door Stops Sjedenje Za Tranzitne Jahače

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.