Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Pakiranja Žvakaćih Guma

ZEUS

Dizajn Pakiranja Žvakaćih Guma Dizajni paketa za žvakaće gume. Koncept ovog dizajna je "poticanje osjetljivosti". Ciljani su proizvodi muškarci u dvadesetim godinama, a oni inovativni dizajni pomažu im da instiktivno pokupe proizvode u trgovinama. Glavni vizualni materijali izražavaju spektakularni pogled na prirodni fenomen koji se povezuje sa svim okusima. THUNDER SPARK za žestok i elektrificirajući okus, SNOW STORM za smrzavanje i jak okus hlađenja i RAIN SHOWER za aromu vlažnog, sočnog i vodenog smisla.

Naziv projekta : ZEUS, Ime dizajnera : Yoichi Kondo, Ime klijenta : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Dizajn Pakiranja Žvakaćih Guma

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.