Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brošura

NISSAN CIMA

Brošura ・ Nissan je integrirao sve vrhunske tehnologije i mudrosti, unutarnje materijale vrhunske kvalitete i umjetnost japanske izrade („MONOZUKURI“ na japanskom) stvorivši luksuznu limuzinu nenadmašne kvalitete - novi CIMA, Nissanov usamljeni vodeći brod. Ova je brošura dizajnirana ne samo za prikazivanje značajki proizvoda CIMA, već i za približavanje Nisanove publike povjerenja i ponosa u njezinu umijeću.

Naziv projekta : NISSAN CIMA, Ime dizajnera : E-graphics communications, Ime klijenta : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Brošura

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.