Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn I Koncept Frizura

Hairchitecture

Dizajn I Koncept Frizura Frizura proizlazi iz povezanosti frizera - Gijo i skupine arhitekata - FAHR 021.3. Motivirani Europskom prijestolnicom kulture u Guimaraesu 2012., predlažu ideju za spajanje dviju kreativnih metodologija, Arhitekture i frizure. S temom brutalističke arhitekture rezultat je nevjerojatna nova frizura koja označava transfiguracijsku kosu u apsolutnom zajedništvu s arhitektonskim strukturama. Predstavljeni rezultati su hrabre i eksperimentalne naravi s jakom suvremenom interpretacijom. Timski rad i vještina bili su presudni za stvaranje naizgled obične kose.

Naziv projekta : Hairchitecture, Ime dizajnera : FAHR 021.3, Ime klijenta : Redken Portugal.

Hairchitecture Dizajn I Koncept Frizura

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.