Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Boko and Deko

Stambena Kuća To je kuća koja omogućuje stanovnicima da traže svoje vlastito prebivalište, koje odgovaraju njihovim osjećajima, umjesto da postavljaju boravište u običnim kućama koje su predodređene namještajem. Podovi različitih visina ugrađeni su u duge prostore u obliku tunela na sjeveru i jugu i spojeni na više načina, čime je ostvaren bogat unutarnji prostor. Kao rezultat toga, ona će stvoriti različite atmosferske promjene. Ovaj inovativni dizajn vrijedi visoko cijeniti poštovanjem preispitivanja udobnosti kod kuće, a istovremeno predstavlja nove probleme uobičajenom načinu života.

Naziv projekta : Boko and Deko, Ime dizajnera : Mitsuharu Kojima, Ime klijenta : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Stambena Kuća

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.