Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera Stambene Kuće

Urban Twilight

Dizajn Interijera Stambene Kuće Prostor je prepun dizajnerskog bogatstva, u smislu materijala i detalja primijenjenih u projektu. Plan ovog stana je tankog oblika Z, koji karakterizira prostor, ali je ujedno i izazov za stvaranje širokog i velikodušnog prostora prostora za stanare. Dizajner nije predvidio zidove koji bi rezali kontinuitet otvorenog prostora. Ovom operacijom unutrašnjost prima sunčevu svjetlost u prirodi koja osvjetljava prostor za stvaranje ambijenta i čini prostor ugodnim i širokim. Obrt također detaljno opisuje prostor finim dodirima. Metal i prirodni materijali oblikuju sastav dizajna.

Naziv projekta : Urban Twilight, Ime dizajnera : LiChun Chang, Ime klijenta : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Dizajn Interijera Stambene Kuće

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.