Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Spremnik Začina

Ajorí

Spremnik Začina Ajorí je kreativno rješenje za organiziranje i spremanje različitih začina, začina i začina kako bi se zadovoljile i uklopile različite kulinarske tradicije svake zemlje. Svojim elegantnim organskim dizajnom čini kiparsko djelo, što rezultira izvrsnim ukrasom koji se odražava kao pokretač razgovora oko stola. Dizajn pakiranja inspiriran je kožom češnjaka i postaje jedinstveni prijedlog eko pakiranja. Ajorí je ekološki prihvatljiv dizajn planeta, inspiriran prirodom i u potpunosti izrađen od prirodnih materijala.

Naziv projekta : Ajorí, Ime dizajnera : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Ime klijenta : photoAlquimia .

Ajorí Spremnik Začina

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.